МАЗИЛКА SILANCOLOR TONACHINO 20КГ МАПЕИ

МАЗИЛКА SILANCOLOR TONACHINO 20КГ МАПЕИ

31060
95,76 лв.

МАЗИЛКА SILANCOLOR TONACHINO 2,0MM  20КГ МАПЕИ

0,7 мм; 1,2 мм; 1,5 мм; 2,0 мм

 

Паропропускливо и водоотблъскващо пастообразно покритие във водна дисперсия на основата на силиконова смола, лесно за нанасяне с мистрия, за вътрешно и външно приложение.

Silancolor Tonachinoе пастообразно покритие на основата на силиконова смола, което има предимствата на минералните покрития (отлична паропропускливост), както и на силиконовите покрития (еднороден цвят, прилепване към съществуващи бои, които са добре залепени и богата гама от цветове). Освен това прави основата водоотблъскваща.

Silancolor Tonachino се използва за боядисване на стени, където се изисква приятен естетичен ефект „рустик” и водоотблъскване.

Silancolor Tonachino прилепва отлично към всякакъв вид традиционни и изсушаващи замазки и може да се нанесе върху съществуваща боя, само ако е добре прилепнала.

Специалнатаформула на Silancolor Tonachino осигурява дълготрайна защита на основата.

Silancolor Tonachino се предлага в богата гама от цветове, които могат да се получат чрез автоматична система за оцветяване ColorMap®.

Silancolor Tonachino е готов за употреба продукт, който трябва да се разбърка добре и се нанася след SilancolorPrimer или Silancоlor Base Coat.

Silancolor Tonachinoсе предлага в следните размери на частиците:

Silancolor Tonachino: 0,7 мм;
Silancolor Tonachino: 1,2 мм;
Silancolor Tonachino: 1,5 мм;
Silancolor Tonachino: 2,0 мм.

Разходна норма
0,7 мм: 1,7-2,0 кг/м2;
1,2 мм: 1,9-2,3 кг/м2;
1,5 мм: 2,2-2,5 кг/м2;
2,0 мм: 2,4-2,7 кг/м2.

Опаковка
Кутии по 20 кг.

Този сайт използва бисквитки