МАЗИЛКА SILEXCOLOR GRAFFITO 20КГ MAPEI

МАЗИЛКА SILEXCOLOR GRAFFITO 20КГ MAPEI

35719
86,40 лв.

МАЗИЛКА SILEXCOLOR GRAF 1.8ММ 20КГ MAPEI

1,2 мм; 1,8 мм

 

Защитно, декоративно и паропропускливо минерално покритие на силикатна основа със среден размер на съставните частици и фина текстурата, което се нанася лесно с мистрия, за вътрешна и външна употреба, в съответствие със стандарти DIN 18363.

Silexcolor Graffiatoе пастообразна мазилка на калиево-силикатна основа, подходяща за вътрешно и външно приложение с ефект на финна текстура за покриване на неравности на основи. Silexcolor Graffiato придава на основата приятен вид и става паропропусклива. Подходяща е за всякакви видове мазилки на циментова или варова основа и изсушаващите замазки Mape-Antique и Poromap.

След изсъхване и благодарение на процеса на силикатизация, Silexcolor Graffiato образува едно цяло с основата, покривайки цялата повърхност без да създава тънък слой и същевременно запазвайки паропропускливостта й.

Върху нови, небоядисвани повърхности се нанася Silexcolor Primer (готов за употреба) или Silexcolor Base Coatи след 12-24 часа се полага Silexcolor Graffiato.

Върху боядисани повърхности: първо се отстранява старата боя или съществуващото покритие и след това се нанася Silexcolor Primerили Silexcolor Base Coat.

Silexcolor Graffiato е готов за употреба продукт и се нанася с мистрия от неръждаема стомана. Желаният ефект се получава като веднага след това продуктът се обработва с пластмасова маламашка, за да изравни повърхността и да се получи крайния вид.

Silexcolor Graffiato се предлага в широка гама от цветове, които могат да се получат чрез системата за автоматично смесване ColorMap®.

Silexcolor Graffiato се предлага в следните размери на частиците:

Silexcolor Graffiato: 1,2 мм;
Silexcolor Graffiato: 1,8 мм.

 Разходна норма
1,2 мм: 1,9-2,3 кг/м2;
1,8 мм: 2,3-2,6 кг/м2.

Опаковка
Пластмасови кутии по 20 кг.

Този сайт използва бисквитки