Мазилки

Минерална реновираща шпакловка с универсално приложение. Възможна е дебелина на полагане от 1 до 2 mm. Фина изравнителна шпакловка върху минерални основи, като варо-циментови, гипсо-варови, устойчиви стари мазилки или бетонови повърхности, както и гипсокартонени плочи. За обработка на товароносими, алкалоустойчиви стари полимерни мазилки и бои.
Минерална реновираща и заглаждаща мазилка с универсално приложение. Възможно е еднослойно нанасяне с дебелина от 3 до 30 mm. За обработка на стари мазилки и при опазване на културно-историческото наследство. Шпакловка за армиране при саниране на фасади с мазилка в комбинация с RÖFIX P50 Армираща мрежа. Изравняваща мазилка за обработка на стандартни,...
Фабрично произведена, готова за употреба фина завършваща мазилка (0,7 mm) с характерна повърхност, в 8 стандартни цвята. Устойчива на атмосферни влияния, пердашена и моделираща мазилка за фасади с мазилки и ТИС , с естествен неравномерен характер на повърхността. Основата да се грундира с грунд за мазилка RÖFIX Putzgrund PREMIUM.
Мазилки

Röfix as 341 optilastic® cm p

32049
155,40 лв.
Циментова хидроизолация съгл. EN 14891 - CM P. За създаване на еластична, припокриваща пукнатини хидроизолация на гранични с периметъра участъци с напорни и безнапорни води, за вътрешно покритие на басейни за непитейни води с дълбочина до 4 m.
13,24 лв.
Минерална, варо--циментова, екологична хастарна мазилка за вътрешни стени и тавани, както и за влагозащитени фасадни стени. Благодарение на високото съдържание на вар, осигурява здравословен микроклимат в помещенията. Подходяща и за измазване на влажни помещение, спазвайки изискванията за хидроизолиране.
Фабрично приготвена, готова за употреба, декоративна мазилка за стени с "MultiColor" ефект. Миеща се. Износоустойчива цокълна и декоративна мазилка върху хастарни мазилки/бетон, за портали, колони, скосени помещения, парапети и др. Специално в областта на цокъла.
120,50 лв.
Фабрично приготвена, готова за употреба, тънкослойна структурна завършваща мазилка с богата гама от цветове, различни структури и едрини.
Хастарна и филцова мазилка на основа гипс, специален цимент и с перлит. За вътрешни стени и тавани върху всички нормални мазилкови основи. Подходяща е за облицоване с керамични плочки и за битови мокри помещения. Гипсо-циментова мазилка от ново поколение - само оригиналът има значение!
Показани са 1-25 от общо 52 артикул(а)

Този сайт използва бисквитки