Лепила и шпакловки

21,48 лв.
Минералнo, сивo лепило и армираща смес с подобрено втвърдяване, за работа при по-ниски температури, но без риск от замръзване, за фасадни изолационни плочи от полистирол (EPS-F). За лепене на изолация на тавани на мазета Paroc CGL 20. За 3 mm и 5 mm дебелина на армиращия слой. Категория на ползване: II съгласно ETAG 004.
13,91 лв.
Минерално, сиво, циментово лепило (синтетично модифицирано). За машинно и ръчно залепване на изолационни плоскости от EPS с допълнително механично закрепване - дюбелиране (min. 6 бр. дюбели/m²). Не е подходящо за влагане на армираща мре
Лепила и шпакловки

Röfix ia 622 bianco бяло лепило и шпакловка

46093
20,76 лв.
Минерално, бяло лепило и армираща смес за бели полистиролни фасадни плоскости (EPS-F). За 3 mm армиращ слой (Номинална дебелина на слоя НДС). Да се спазват изискванията за дюбелиране. Категория на използване: III съгласно ETAG 004.
15,90 лв.
Минерална, сива лепилна и армираща маса за полистиролни плоскости (EPS-F / EPS-P / XPS-R). За 3 mm армиращ слой (Номинална дебелина на слоя НДС). Без дюбелиране само за дебелини на изолация до max. 10 cm. Категория на използване: III съгласно ETAG 004.
Лепила и шпакловки

Röfix unistar® por лепило и армираща смес

18011
34,68 лв.
Минерално бяло лепило и армираща смес за лепене и армиране на плоскости от минерална пяна и дървесни влакна. За 5 mm армиращ слой /номинална дебелина на слоя NPD/ Да не се поставя директно върху изолационни плоскости за цокъл (XPS-R / EPS-P). Трябва да се нанася един слой свързващ мост.
Лепила и шпакловки

Röfix polystar® бяло лепило и шпакловка

18766
20,34 лв.
Минерална, бяло лепило, шпакловка и армираща смес за изолационни плоскости от полистирол (EPS-F / EPS-P). За референтна дебелина на слоя 3 mm. Категория на използване: II-ра съгласно ETAG 004.
20,56 лв.
Минерална, сива шпакловка за лепене и армиране на полистиролни плоскости (EPS-F / EPS-P / XPS-R) и минерална вата. За референтна дебелина на армиращия слой 3 mm Категория на използване: II съгласно ETAG 004.
Минерална, сива смес за лепене и армиране на плочи от минерална вата и корк. За 5 mm армиращ слой (номинална дебелина на слоя) Категория на използване: II съгласно ETAG 004.
Минерална, естествено бяла смес за лепене и армиране на плочи от минерална вата, корк, дървесни влакна и RÖFIX IB 015 Aerogel Изолационни плочи. За удароустойчив 5 mm армиращ слой (номинална дебелина на слоя). Категория на използване: I съгласно ETAG 004. Възможно е "XL"-забавяне.
Показани са 1-25 от общо 67 артикул(а)

Този сайт използва бисквитки