ЗА НАС

ДИ ЕС ХОУМ ООД
 е водеща компания в областта на търговията със строителни материали и системи. Дружеството развива своята дейност от 1999 г., със седалище гр. Добрич. С годините, фирмата реализира успешно търговската си дейност в Добрич, Варна, Албена и Равда, като предлага на своите потребители богато разнообразие от качествени продукти за строителството и материали за довършителни дейности на достъпни цени. През лятото на 2016 г. компанията изгради нов, уникален по рода си, строителен търговски център и в град Бургас. През 2017 г. Ди Ес Хоум стартира и друг свой проект - обновяване на базата в Добрич и изграждането на нов шоу рум, предлагащ продукти и интериорни решения за баня. 

Пазарни цели
Ориентирани сме към всички клиенти-потребители на предлаганите от нас стоки и изготвяме индивидуални ценови условия за всеки eдин от тях. Целите ни занапред са разширяване на пазарните дялове и разработване на стратегии за налагане на нови водещи продукти на българския пазар. Нашата основна мисия е да гарантираме качествено и навременно обслужване.

Екип
Разполагаме с добър екип от специалисти - отговорни и отлично запознати с продуктовите характеристики и технически параметри на стоките, които предлагаме. Всеки нов член в екипа ни преминава през задължителен курс на обучение, осигуряващ му отлично познание на материята и обезателно запознаване с опазване на търговски тайни и лоялна отговорност към нашите контрагенти. Най-важното за нас е коректността и лоялността с клиентите ни.

Продуктова гама
Гамата от материали и продукти обхваща всички етапи в изграждането на сгради и съоръжения: груб строеж и зидария, покривни и отводнителни системи, хидроизолации, топлоизолационни системи, вътрешно и външно оформление, външни отводнителни системи и настилки, фаянс, теракота и санитарна керамика, ламинати и облицовки, интериорен дизайн – врати, тапети, осветителни тела и др.

Политика по качеството
ДИ ЕС ХОУМ; база БУРГАС; адрес: ул.
ДИ ЕС ХОУМ; база БУРГАС; адрес: ул."Марица" 2А
ДИ ЕС ХОУМ База ВАРНА; адрес: бул.
ДИ ЕС ХОУМ База ВАРНА; адрес: бул. "Вл. Варненчик" 281
ДИ ЕС ХОУМ База Добрич, бул. Добруджа 4
ДИ ЕС ХОУМ База Добрич, бул. Добруджа 4
ДИ ЕС ХОУМ База РАВДА; адрес: с/у Аквапарк Парадайз
ДИ ЕС ХОУМ База РАВДА; адрес: с/у Аквапарк ПарадайзМеню

Начало
За нас
Магазини
Партньори
Контакти
Полезна информация

Новини
Кариери
Често задавани въпроси
Как да поръчам?
Къде да ни откриете?
Продукти

2018, Ди Ес Хоум. Всички права запазени.