fbicon
×

Търсите иновации в хидроизолацията – доверете се на ISOMAT

Брандът се разпознава заради отличното ноу-хау,  гъвкавостта и високото ниво на обслужване на клиентите

Полиуретанови хидроизолационни продукти, декоративни подови покрития, добавки за бетон, поправки на зидария, бои. Това са само част от предложенията в продуктовия каталог на марката ISOMAТ, отличаваща се със своя собствена динамична, гъвкава и постоянно развиваща се идентичност. Брандът се разпознава заради отличното ноу-хау, интегрираните и персонализирани решения, гъвкавостта и високото ниво на обслужване на клиентите.

ISOMAT е една от малкото компании, притежаващи цялостна, вертикална производствена линия за полиуретанови продукти - ISOMAT POLYURETHANE SYSTEMS, включващи хидроизолационни материали, подови покрития, запечатващи мастици, грундове и лепила. Марката предлага продукти за хидроизолация на покриви, на мокри помещения, на стени, за мазета, резервоари и басейни, за запечатване и хидроизолация на фуги, допълващи материали. Изделията намират приложение за плоски покриви и тераси, скатни покриви, озеленени покриви, стоманобетонови водни резервоари, плувни басейни, подземни помещения, мокри помещения със стени от гипсокартон и др.

Общо над 350 продукта произвежда по напреднали технологии и разпространява ISOMAT. Продуктите са групирани в няколко категории – хидроизолационни материали, външна топлоизолация, бои и защита на повърхности, лепила за плочки и фугиращи смеси, добавки за бетон и продукти за реконструкция, изграждане и поправки на зидария, индустриални подове, микроциментови покрития и декоративни подове. 

Продуктите се избират поради своето високо качество, лесна употреба, предлаганото крайно решение и перфектната защита и естетичен вид, който създават.

Интегрираните продуктови системи за външна топлоизолация на ISOMAT са отлично решение за обновяване на сгради, както и за подобряване на изгледа на техните фасади. 

Компанията поставя фокус и върху развитието на продукти в областта на възстановителните и ремонтни дейности, като е обогатила портфолиото си с много нови материали за декорация и възстановяване. 

Декоративните циментови замазки са чудесна възможност за обновяване и естетично ремоделиране на вътрешни и външни пространства. Полагат се бързо и лесно и осугуряват красив краен вид. 

Боите за вътрешно и външно боядисване по ISOMAT COLOR SYSTEM позволяват на марката да е конкуретноспособна и на пазара на индустриални бои. Сред по-специализираните продукти са тези за защита на дървесина, които се отличават с много високо качество.

Компанията се е посветила на въвеждането на иновации и разработването на нови продукти. Разполага с отдел за проучване и развитие, чийто специализиран екип работи в пет химични лаборатории, в които се създават нови продукти всяка година. 

Коментари (0)

Няма коментари към момента