Из дневника на една домакиня ….
За един мрачен ден и спасението ни в DS Home


Днес е дъждовно. Втори ден така. Меланхоличното настроение е обзело не само мен, а и околните. Нормално. Пандемия, януари, локдаун, онлайн училище,  хоум офис….

Решавам да се взема в ръце. А нали не съм егоист, ще повдигна настроението и на любимите у дома. Шопиииинггггг!!! Къде? За секунди ентусиазмът ми отстъпва място на вече трайно загнездилата се у мен меланхолия тези дни. Локдаун е, сещам се!
 
Скролвам фийда във фейсбук. Харесай, сподели, спечели! Готово. Лесно е. Я, сега забелязвам – ама той е страхотен! Лъскав, бял, голям… Порцеланов сервиз за хранене. Чудно! След като изпълнявам всички изисквания за спечелване на това бижу, влизам в сайта – dshome.bg  да разгледам останалите предложения. „DS Home! С нас можеш всичко!“ Така пише. Добре, хайде, ще ви пробвам. Искам да  харесам в сайта ви, да видя на място в магазина, да има за всеки по нещо…. и много важно – не трябва да нарушавам баланса на и без това намаления ни семеен бюджет . Скролвам из менюто – домакинство, машини и инструменти, за банятабои, лакове, мазилки, подови и стенни покрития, строителни смеси, дом и градина, осветителни тела…… Бреййй! Приятно изненадана съм от големият асортимент на предлагане. Има и промоционална брошура. Добре, от тук ще избера, за да съм сигурна, че купувам изгодно.  За мен, разбира се, ще си избера нещо за домакинството. Убедена, че ще го спечеля -  белия сервиз, насочвам вниманието си към тенджери, тигани, прибори… Да, време им е да ги подменя.

Пише – произход Русия, значи – здрави ще да са. И цветни комплекти тенджери гледам, че има. От стомана или лят алуминий. А някои капаци дори са приложими, като тава. Мдаа  - интересни, практични и свежи попълнения за кухнята.  За себе си избрах, а за любимия? Ще е нещо отново практично – дъска за гладене или простир? Ха- ха, не разбира  се, шегувам се. Отварям на страница инструменти. Нали е любимият ми домашен майстор той. Ах, нищо не разбирам от мъжки инструменти. Така де. От този тип инструменти. Не не, ще отидем заедно, нека си избере на място. Къде има магазини DS Home? Гледам  два типа са – големи, с разширено предлагане на домакински артикули и тип – строителна борса, с основно строителни и довършителни материали. В София, Варна, Добрич, Бургас, Албена… Да, на вилата сме, магазина  в Албена ни е удобен. Лесно бе да го убедя да тръгне с мен, след като му показах изобилстващото предложение тип – домашен майстор. На път за магазина си мисля -  дали да не обновя ламината в стаята на сина ни? Гледам в брошурата цена от 12.99 лв за 8 мм ламинат. Малка е стаята, ще можем и да я освежим в нов цвят. Не издавам мислите си на глас, ще го изненадам любимия като пристигнем в DS Home. Няма да ми откаже. В магазина се разделяме – той поема към сектор „Инструменти“, аз – забравила първоначалните си планове за малко домакинско попълнение, стремглаво хуквам към привляклото ми внимание разнообразие от инсталирани бани. Мечтаната! Ето я! Моляяя те, искаааам я! Вътрешният ми глас крещи, докато интериорният дизайнер в мен се усмихва одобрително. Чудесно, че и любимият е с мен за да уточним особеностите по ВиК и размери. Все пак не ми е там силата. Виждам само, че цената е на жълт етикет, което значи – ИЗГОДНО!  О не, тези хавлии са в същия цветови нюанс, като декора. „Добавете ги, моля“ – ах, изрекох го на глас, не мога да ги върна вече….

И така, само за 2 часова разходка в DS Home, освен че се погрижих за уюта на дома ни,  успях да върна усмивките на лицата ни, въпреки мрачното време. Доволна съм. Ами – струваше си. При това не много. Спестихме, нали всичко купено беше с жълт етикет. Колко малко ни трябва за да сме щастливи, нали …  и с DS Home е лесно!

Ах, забравих за спалнята….спален комплект!!! Ще се върна, скоро!

Comments

Този сайт използва бисквитки