Топ 5 задължителни пособия за всяко домакинство
  1. Универсална прахосмукачка

Колкото повече души обитават едно домакинство, толкова по-бързо се замърсява подът. Ако имате и домашен любимец, то вече прахосмукачката се превръща в незаменим помощник.

При избора на прахосмукачка е важно на първо място да се съобразите със специфичните ви нужди. Ако говорим за студенти или необвързани хора, живеещи в малък апартамент, то бюджетните модели автоматично се превръщат в най-резонните решения. Но когато в домакинството се появят деца и домашни любимци, трябва да се замислите над уред с повече възможности. 

В магазина на DS Home можете да намерите бюджетни решения като нашата прахосмукачка  PREMIUM 1250W. В случай, че имате нужда от машина, с която да почистите голям склад или производствен цех, то заложете на BOSCH GAS Professional.  1. Повечето от нуждите на едно домакинство са обвързани с кухнята. 

Тя често е най-активното помещение в един дом. От една страна там стоят голяма част от уредите в дома, а от друга членовете на семейството прекарват много време там - хранене, готвене, миене на посуда. Неоспорим факт е, че зареждането на кухнята с домакински пособия и съоръжения изисква да се направи не малка инвестиция, но тя ще се отплати вбъдеще. Когато имате възможност да приготвите повече различни ястия, по-рядко ще се изкушавате да си купувате храна от ресторантите за бързо хранене.

Заложете на качествени тенджери и тигани. Предмети като голяма лъжица, шпатула, отварачка за консерви, белачка за зеленчуци и ренде са добро начало. Помислете също и за набор от мерителни лъжици и чаши. 

  1. Солиден сет от ножове

Много майстор готвачи наричат ножовете гръбнака на кухнята. Добре е да се гледа на ножовете като дългосрочна инвестиция, независимо дали ще купите цял комплект или ще предпочетете да закупите само най-необходимите.

Важно е да припомним, че ако купувате ножове за ново домакинство е добре да не забравяте и дъската за рязане. Определете точния размер и материал според потребностите ви.

  1. Прибори за хранене и чаши

Приборите за хранене, както и сервизите с чаши за кафе, чай, вода и вино са абсолютно задължителни, независимо колко готвите. Първият ви набор от чинии, купи и сребърни прибори не трябва да бъде абсолютно най-добрият или да трае вечно. Има много възможности за избор на много различни цени, така че изберете комплект, който ви харесва и който се вписва във вашия бюджет.

Ако средствата ви са ограничени, то чашите за вода могат да се превърнат в мултифункционално решение. Те са подходящи също за газирани напитки, сок и бира. Чашите за чай, от друга страна, могат да се ползват и за кафе.

  1. Пособия за пране

Не можете да избягате от прането. Без значение дали перете вкъщи или в обществена пералня, вие неизбежно ще имате нужда от ютия и дъска за гладене

Ако нямате възможност да закупите и двете наведнъж, винаги може да проявите малко креативност и с една хавлиена кърпа да превърнете холната маса в маса за гладене.

Този сайт използва бисквитки