За нас

ДИ ЕС ХОУМ ООД е компания упражняваща дейност в областта на търговията със строителни материали и съоръжения. Дружеството развива своята дейност от 1999 г., със седалище гр. Добрич. С годините, фирмата реализира успешно разширява търговската си дейност, като отваря обекти в Добрич, Варна, Бургас, Албена и София. През 2017 г. Ди Ес Хоум стартира и друг свой проект - обновяване на базата в Добрич и изграждането на нов шоу рум, предлагащ продукти и интериорни решения за баня.

Пазарни цели
Ориентирани сме към всички клиенти-потребители на предлаганите от нас стоки и изготвяме индивидуални ценови условия за всеки eдин от тях. Целите ни занапред са разширяване на пазарните дялове и разработване на стратегии за налагане на нови водещи продукти на българския пазар. Нашата основна мисия е да гарантираме качествено и навременно обслужване


Екип
Разполагаме с добър екип от професионалисти - отлично запознати с техническите характеристики и качеството на продуктите. Всеки нов член в екипа ни бива индивидуално обучен  да следва инструкциите за безопасност на труда, да обслужва клиентите според фирмените стандарти.  Най-важното за нас е коректността и лоялността с клиентите ни. От самото началото компанията се старае да полага непрекъсната грижа за служителите, клиентите и партньорите си, като оганизира събития и води активна социална политика.

Този сайт използва бисквитки