×

Извършването на доставка до личен адрес или офис се извършва с ЛЕО ЕКСПРЕС или СПИДИ, като при самата поръчка имате възможност да изберете куриера.

Ако желаете да върнете продукт, моля свържете се с наш консултант на телефон 0876 344 265 за да уточните детайлите по връщането на продукта. В общи линии реда за връщане на стока е следния : 

1. Изпращаме куриер да вземе пратката до адрес посочен от Вас.

2. След като установим, че продукта е без нарушен търговски вид изпращаме парите по БАНКОВ ПЪТ.

Mетоди за плащане

Стоката се заплаща при получаването и директно на куриера. Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството и сигурността, но е свързан и с допълнителна такса за услугата, която се плаща на компанията, осигуряваща куриерските услуги.

Как се извършва доставката на поръчките?

За доставки се използват услугите на куриерска фирма ЛЕО ЕКСПРЕС ИЛИ СПИДИ, като ви предлагаме възможност за  доставка до 5 работни дни. Онлайн магазинът извършва поръчки на територията на цялата страна, като за целта се използва доставка с куриер. Времето за доставка започва да тече от момента, в който вашата поръчка е със статус на готовност (обработва се), а не от момента, в който сте я направили в сайта! При наличието на забавяне или проблем с направената от вас поръчка ще се свържем с вас в максимално кратък срок, за да ви информираме своевременно.

Колко ще струва доставката на поръчка?

 При финализиране на поръчката ще имате възможност да изберете спедитор като до него ще е посочена и цената за доставка.

Мога ли да видя стоката преди да я платя ?

Всички изпратени поръчки са с опция за и преглед и тест. Много Ви молим да се възползвате от тази опция, тъй като след приемането и, всякакви забележки, които имате ще са за ваша сметка.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ. РЕКЛАМАЦИИ

Продукти изработени по поръчка или със заявка и доставка до 10 дни не могат да бъдат връщани/заменяни !

Такива продукти са картини и пана за стена започващи с референтен номер "PP########", както и такива с доставка до 10 дни - продукти с референтен номер  "VL#####"

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора от разстояние и да върне продуктите, поръчани от ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН www.pagagal.com/dshome  в рамките на 30 /тридесет/ дни от датата на приемане на стоките от ПОТРЕБИТЕЛЯ или от трето лице, различно от превозвача и посочено от ПОТРЕБИТЕЛЯ, или когато ПОТРЕБИТЕЛЯТ е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно - считано от дата, на която ПОТРЕБИТЕЛЯТ или трето лице, различно от превозвача и посочено от ПОТРЕБИТЕЛЯ, извърши приемане на последната стока.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ получава само стойността на заплатената цена на върнатата стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й.

- Когато ПОТРЕБИТЕЛЯТ е платил поръчката си чрез наложен платеж, сумата се възстановява  чрез банков превод.

Продуктът трябва да се върне с неговата оригинална кутия/опаковка с етикет и касова бележка, без индикации, че е бил употребяван, без да е повреден или третиран по какъвто и да е начин.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен да съхранява получената от него стока и да осигури запазването на нейното качество, без да се нарушава целостта на поставения етикет.

Всички допълнителни разходи, които ПОТРЕБИТЕЛЯТ е направил за получаването и връщането на закупената стока, комисионни на банки и други разходи извън сумата по стойността на продуктите от поръчката, остават за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ

При връщане на продукти, които ползват отстъпка, ПОТРЕБИТЕЛЯТ получава обратно само реално заплатената сума.  

 В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ реши да се оттегли от договора за покупко-продажба от разстояние и желае да върне всички артикули от поръчката или само част от тях, разходите относно куриерската услуга са за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

 Вслучай на грешно изпратен продукт не по вина на ПОТРЕБИТЕЛЯ, „Ди Ес Хоум“ ООД поема разходите относно куриерската услуга

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ открие дефекти на стоката, ДРУЖЕСТВОТО ще спази законовите разпоредби относно рекламациите.

Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 дни.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ получава само стойността на заплатената цена на върнатата стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й.

- Когато ПОТРЕБИТЕЛЯТ е платил поръчката си чрез наложен платеж, сумата се възстановява  чрез банков превод.

Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“.