Плащане и Доставка

Методи за плащане


На място в магазина - Може да заплатите на място в магазините на Ди Ес Хоум. Тази възможност е особено удобна,тъй като може да комбинирате плащането с получаването на поръчката. В нашите магазини може да заплатите за своята поръчка както в брой, така и с помощта на дебитна или кредитна карта през наличния на мястото ПОС терминал.


Плащане при доставка - Налична е и възможност за доставка с наложен платеж. С други думи заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който ви я достави. Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството и сигурността, но е свързан и с допълнителна такса за услугата, която се плаща на компанията, осигуряваща куриерските услуги.


Как се извършва доставката на поръчките?

Предлагаме няколко различни възможности да получите своята поръчка, направена в онлайн магазина - на място в нашите магазини, експресна или икономична доставка с куриер, директно до вашия дом или офис. За доставки се използват услугите на куриерски фирми като ви предлагаме възможност за избор на куриер при извършване на поръчата. Имайте предвид, че за по-малките населени места е възможно да се получи допълнително забавяне заради реда на обслужването им от куриерската компания, който се изършва по предварително зададен график в определени дни обявен на техният сайт. Онлайн магазинът извършва поръчки на територията на цялата страна, като за целта се използва доставка с куриер. Времето за доставка започва да тече от момента, в който вашата поръчка е със статус на готовност (обработва се), а не от момента, в който сте я направили в сайта! При наличието на забавяне или проблем с направената от вас поръчка ще се свържем с вас в максимално кратък срок, за да ви информираме своевременно.

Колко ще струва доставката на поръчка?

При получаване на място в офиса
Ако предпочетете да заплатите и да получите своята поръчка на място в наш магазин ще си спестите допълнителните транспортни разходи при използване на куриерски услуги. При избор на плащане и/или получаване на вашата поръчка на място в наш магазин изчакайте да се свържем с вас, за да потвърдим и да уточним кога ще ви е най-удобно да ни посетите.

При доставка с куриер
Доставката с куриер обикновено отнема до 3 дни от момента, в който поръчката ви е била приета и обработена, като ако има някаква предпоставка за забавяне своевременно ще бъдете уведомени за това. Цената за доставка се определя в зависимост от общото тегло на поръчаните от вас продукти, като системата автоматично изчислява стойността на база на следната куриерска тарифа.


Приемам

DSHOME.BG използва "бисквитки" и пoдoбни тexнoлoгии, за да анализира трафика към сайта и да персонализира съдържанието и рекламите, които ви предлага. Научете повече !