За нас

ДИ ЕС ХОУМ ООД е водеща компания в областта на търговията със строителни материали и системи. Дружеството развива своята дейност от 1999 г., със седалище гр. Добрич. С годините, фирмата реализира успешно търговската си дейност в Добрич, Варна, Албена и Равда, като предлага на своите потребители богато разнообразие от качествени продукти за строителството и материали за довършителни дейности на достъпни цени. През лятото на 2016 г. компанията изгради нов, уникален по рода си, строителен търговски център и в град Бургас. През 2017 г. Ди Ес Хоум стартира и друг свой проект - обновяване на базата в Добрич и изграждането на нов шоу рум, предлагащ продукти и интериорни решения за баня.

Пазарни цели

Ориентирани сме към всички клиенти-потребители на предлаганите от нас стоки и изготвяме индивидуални ценови условия за всеки eдин от тях. Целите ни занапред са разширяване на пазарните дялове и разработване на стратегии за налагане на нови водещи продукти на българския пазар. Нашата основна мисия е да гарантираме качествено и навременно обслужване

Екип
Разполагаме с добър екип от специалисти - отговорни и отлично запознати с продуктовите характеристики и технически параметри на стоките, които предлагаме. Всеки нов член в екипа ни преминава през задължителен курс на обучение, осигуряващ му отлично познание на материята и обезателно запознаване с опазване на търговски тайни и лоялна отговорност към нашите контрагенти. Най-важното за нас е коректността и лоялността с клиентите ни.

Продуктова гама
Гамата от материали и продукти обхваща всички етапи в изграждането на сгради и съоръжения: груб строеж и зидария, покривни и отводнителни системи, хидроизолации, топлоизолационни системи, вътрешно и външно оформление, външни отводнителни системи и настилки, фаянс, теракота и санитарна керамика, ламинати и облицовки, интериорен дизайн – врати, тапети, осветителни тела и др.

Нашите бази

база Варна

База Варна


база Добрич

База Добрич


база Бургас

База Бургас


база Равда

База Равда


база Албена

База Албена
База София


Приемам

DSHOME.BG използва "бисквитки" и пoдoбни тexнoлoгии, за да анализира трафика към сайта и да персонализира съдържанието и рекламите, които ви предлага. Научете повече !