fbicon
×
Боя фасадна carbosil fassadenfarbe baza 3 9,4 л caparol - 1

Боя фасадна carbosil fassadenfarbe baza 3 9,4 л caparol

референтен номер ds60107 | наличност 0 бр.
Изчерпано
0,00 лв.


 
Боя за фасади на базата на силиконова смола, подсилена с карбонови нишки, матова, капилярно-фидрофобна. Иновативна комбинация от свързващи вещества – силиконова смола с интегрирана нано-кварцова структура, за чисти фасади. Резултат от разработката на новатa концепция Caparol Clean.

Боя с извънредно предимство: кварцовите наночастици в органична мрежа образуват плътна и здрава минерална кварцова триизмерна структура срещу замърсяването, запазвайки по този начин фасадите чисти за по-дълго време. Carbosil FassadenFarbe е подсилена с карбонови нишки, на които се дължи по-голямата покривна способност и способността за покритие на фините пукнатини от основата.
Благодарение на специалната комбинация свързващи вещества - силиконови смоли се образува хидрофобно покритие на фасадите, с висока пропускливост на водни пари, както върху мазилки и минерални основи, така и при ремонтиране на покрития силиконови бои със сцепление, матови дисперсионни бои, мазилки на базата на синтетична смола и здрави термоизолационни системи.Carbosil FassadenFarbe обединява утвърдените предимства на дисперсионните бои с тези на класическите бои на базата на силикати. Тези свойства препоръчват Carbosil FassadenFarbe като перфектен избор при ремонтиране на исторически паметници на културата и на богати на вар мазилки.

Свойства:
Не е термопластична (не омеква под действието на топлината), с ниско повърхностно напрежение, не образува филм, микропорьозна.
Образува активна капилярна зона, позволяваща бързото съхнене.
Пропусклива на CO2, устойчива на действието на агресивните замърсяващи фактори от въздуха, съдържа специални пигменти с фото-каталитичен ефект.

ЦВЕТОВЕ:

Прозрачен

РАЗХОДНА НОРМА:

Около 150–200 ml/m2 за слой, при нанасяне върху гладки повърхности. Разходът нараства при нанасяне върху груби повърхности.
Цвят
Безцветен
Разфасовка
9.4 кг

10 продукта в същата категория