Интериорна акрилна боя EasyMatt 9л -...

Интериорна акрилна боя EasyMatt 9л - CAPAROL

  • Цвят: Ярко бяла
  • С много добър дифузионен капацитет
  • Разтворима във вода, екологична, с неутрална миризма
  • Разход: 100мл/м² - около 1л/10м2
  • Разфасовка - 9л
ds71176
84,34 лв.

 

EasyMatt е акрилна интериорна боя с високо качество, мат финиш. Лесна за нанася, с много добра покривност. Благодарение на специалната си формула, EasyMatt е идеална за големи повърхности, тъй като намалява следите от мечето в помещения с неподходящо осветление.

Също така този продукт може да се тонира ръчно с колоранти AmphiColorR, с CaparolColor или с Color Essenz. В случай на ръчно оцветяване е необходимо да се смеси цялото количество боя, за да се избегнат разлики в цвета. EasyMatt може да се оцветява и с компютърна система ColorExpress във всички обикновени цветови гами, със степен на яркост над 70.

Слоят грунд/междинният слой: EasyMatt се разтваря с максимум 10% вода. Финален слой: EasyMatt разтворен с максимум 5% вода. За да се избегнат видими натрупвания, трябва да се боядисва без прекъсване – “мокро върху мокро”. Въпреки, че EasyMatt дава отлични резултати при повечето условия на осветеност, при повърхностите с неблагоприятна осветеност се препоръчва да се използва продуктът CapaSilan. Нанася се с четка, мече или уреди за пръскане. При нанасянето чрез Airless, боята трябва да се размеси добре и след това да се прецеди. Следите от направените поправки по повърхността зависят от много фактори и са неизбежни.

Цвят
Бял
Разфасовка
9 л

Този сайт използва бисквитки