fbicon
×

Детски играчки

Показване на 1-20 of 20 продукта

Какво е нужно да знаем при избора на детски играчки

Кое дете не обича плюшени играчки? Дори възрастните често засвидетелстват обичтта си към любим човек с плюшено сърце или голям плюшен мечок. А децата ни, особено когато са по-малки, толкова често се привързват към определена плюшена играчка, че дори не искаме да си представяме какво ще се случи, ако ненадейно изчезне. А ние обичаме да правим наследници си щастливи и да им доставяме радост, подарявайки им любими играчки.

Какви играчки предлага dshome.bg?

В този раздел от продуктовия каталог на нашия онлайн магазин ще откриете различни модели плюшени играчки с големи размери, както и акумулаторни колички и мотоциклети. 

От dshome.bg можете да закупите плюшени играчки животни, които са детайлно изработени и с реалистични форми. Те са чудесно предложение за плюшени приятели за гушкане или за реалистична декоративна украса. Изработени са от висококачествен плюш, който е мек и приятен на допир. 

Пантера, леопард, лъв, тигър, слон, прасе, динозавър, куче ротвайлер, мопс или будлог - производителите са помислили за всякакви животни. Размерите варират между 80 см и 170 см. Особено впечатляващ е плюшен мечок с височина 242 см и дължина по диагонала 260 см. Със своя реалистичен дизайн и бял цвят то ще бъде идеален подарък за любим човек за рожден ден, Деня на влюбените, Коледа или за всякакъв друг повод. Симпатичният мечо с папионка, направен от мек плюш, със сигурност би накарал всеки да го гушне. 

Плюшените играчки са добра идея за забавление на по-малките деца, особено когато времето не е подходящо за игра навън. Предлагат се и различни модели плюшени играчки, подходящи за яздене, за ползване като столче, тип люлка. 

Подарете незабравими емоции с детски акумулаторни колички

Детските акумулаторни мотори и колички стават все по-популярни. Те също са доста реалистични и ще накарат малчуганите да се почувстват като възрастни. Оборудвани са с автоматична спирачка, предни и задни светлини, имат различна музика и клаксони. Могат да развиват скорост, а някои модели и да вървят на заден ход. Обикновено батериите имат живот около два часа. 

В търговската мрежа могат да се открият и коли за картинг с педали и гуми. Благодарение на гумените пневматични гуми, тези модели лесно се движат напред и назад, а карането е гладко и стабилно. Ръчните спирачки могат да се използват за безопасно спиране.

Създайте забавна игрова зона

Много желани от децата са и количките за бутане, детските кухни за игра със светлинни и звукови ефекти, къщи за кукли, детски палатки, батути. Детските палатки са чудесна възможност децата да изяват креативността си при игра. Те са сгъваеми, преносими и леки и могат да бъдат инсталирани във всяка стая или открита площ. Палатките са идеални за забавни приключения, а когато малчуганите се изморят от игра, можете да ги използвате и за съхранение на детските играчки.

Преди всичко тези играчки дават възможност децата да се отделят от електронните устройства, окуражават ги да играят с приятелчета и да са физически активни.

Разнообразието от детски играчки в търговската мрежа, в това число и плюшени, е огромно. Ние от dshome.bg поставяме акцент на оригинални плюшени играчки, които могат да се превърнат в истински приятели на вашите малчугани. Разбира се, важно е и избраната играчка да бъде поднесена с нежност, любов и сърдечност.

Добре е плюшените играчки да се почистват периодично, за да не се събира прах в тях, и да се осигури оптимално безопасна среда. Повечето от артикулите могат да бъдат изпирани в пералня. 

Разгледайте и другите ни предложения в категория „Подаръци“, както и разнообразните продукти в раздел „Домакинство“.