fbicon
×

Ел уреди

Показване на 1-40 of 80 продукта

Електрическите уреди у дома – неизменна част от интериора

   Електрическите уреди, подобно на мебелите, са неизменна част от обзавеждането на дома. В днешно време човек трудно би могъл да си представи своя дом без кафе машина, микровълнова фурна, тостер, прахосмукачка или ютия например. Използването на тези уреди е нещо, което улеснява максимално ежедневието ни, и затова повредата на някой от тях спокойно може да предизвика сериозен дискомфорт.

Кои са най-често срещаните електроуреди в домакинството

  В тази продуктова категория на DS Home сме поместили домакински електроуреди, към които най-често посягаме в ежедневието си. Естествено, във всяко жилище обикновено има хладилник, пералня, абсорбатор и готварска печка. Напоследък все по-често срещани домакински уреди са и съдомиялната машина и сушилнята. Сред по-малките електрически уреди, които редовно присъстват в дома, са:

• Микровълнова фурна

• Прахосмукачка

• Кафе машина

• Тостер 

• Електрическа кана за вода

• Ютия

В кухненското оборудване често разполагаме и с миксер, пасатор, фритюрник, Аirfryer, чопър. В някои домакинства на особена почит са и уреди като сокоизстисквачка и месомелачка. През последните години особена популярност добиват електрическите уреди като влагоабсорбатор, пречиствател на въздух и водонагревател. С оглед максимално улесняване на потребителите, производителите създават и предлагат все по-иновативни продукти като например електрически сушилник за дрехи, с който много по-бързо ще изсушите прането си, ако условията навън са неблагоприятни.

Какво трябва да имате предвид при покупка на нов ел. уред

При покупката на нов електрически уред е добре да обърнете внимание на няколко по-основни фактора, сред които енергийната ефективност, гаранцията и качеството. 

• При възможност, изберете уред с висока енергийна ефективност. Това не само ще ви помогне да спестите енергия, но и ще намали разходите ви за електроенергия в дългосрочен план.

• Проучете различни марки и прочетете отзиви, за да се уверите, че избирате уред от надежден производител с добро качество. Проучете не само положителните отзиви, но и критичните, като се уверите, че използвате надеждни източници.

• Вземете информирано решение, а не импулсивно – обмислете на кои функции държите и за кои бихте могли да направите компромис.

• Преценете правилно размерите - измерете пространството, в което ще поставите уреда, за да се уверите, че ще пасне.

• Не се изкушавайте от външния вид – уверете се, че уредът отговаря на вашите индивидуални нужди. Външният вид е важен от естетическа гледна точка и съвместимост с останалите уреди, но ако трябва да избирате между визия и характеристики, по-добре наблегнете на второто.

• Проучете цените – в онлайн пространството можете да намерите много добри предложения на наистина изкушаващи цени.

• Проверете каква гаранция предлага производителят и какви са условията за обслужване след покупката. Гаранцията е важна за осигуряване на поддръжка и ремонти в случай на необходимост.

Какво предлага DS Home

В този продуктова категория ще откриете различни модели на почти всички по-малки домакински електроуреди. Залагаме на качествени продукти на утвърдени производители, съчетаващи висока ефективност и стилен дизайн. Сред предлаганите от нас артикули са изделия на марките BOSCH, CROWN, PHILIPS, SAMSUNG, GORENJE, ROHNSON, MUHLER, KRUPS,  FINLUX, SAPIR и др.

Разгледайте нашите предложения и поръчайте на изгодни цени от DS Home с бърза и безплатна доставка до магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.