Фасадна боя Muresko-Plus база B3 -...

Фасадна боя Muresko-Plus база B3 - 2.35л - CAPAROL

  • Цвят: бял
  • Универсалнa фасадна боя
  • Силно дифузна и водоразтворима
  • Разход: приблизително 150мл/м2 на равна повърхност
  • Покритие: Матово равно G3
  • Разфасовка: 2,35л
ds66255
36,55 лв.

 

Това е матова екстериорна боя, подсилена със силоксан (силиконова смола). Много добра дифузионна способност. Висококачествени фасадни бои с гладка или грапава структура. Подсилването със силоксан на Muresko-Plus база B3 CAPAROL предоставя оптимална защита от влага, позволявайки дифузията на водни пари и на CO2. При нанасяне върху грапави мазилки, в зависимост от степента на разреждане на продукта, могат да се получат добре запълнени боядисани повърхности или запазващи структурата на основата. CAPAROL препоръчва, че е възможна употребата на този продукт дори и при обновяване на стари носещи боядисани повърхности на строителни елементи от порьозен бетон.

Muresko-Plus B3 може да се тонира и ръчно със специални колоранти препоръчани от CAPAROL. Много е важно да знаете, че при ръчно оцветяване трябва да се смеси цялото количество боя, за да се предотврати получаването на различни цветове на боята. Muresko-Plus може да се тонира в машинно в системата ColorExpress във всички обичайни цветови колекции.

Блестящите, наситени цветове, като например жълто, оранжево, лилаво, червено и т.н. са с по-слаба покривна способност. Поради това, при тези цветове се препоръчва предварителна нанасяне на един слой боя в подобен пастелен цвят, с бяла база. При необходимост, може да нанесете втори покривен слой. 

Цвят
Бял
Разфасовка
2.35 л

Този сайт използва бисквитки