fbicon
×
Фугираща смес Ultracolor Plus 5 кг - бадем - MAPEI - 1

Фугираща смес Ultracolor Plus 5 кг - бадем - MAPEI

референтен номер ds64047 | наличност 10 бр.
43,50 лв.
  • Разфасовка: 5 кг
  • Подходящ за фугиране във вътрешни помещения и на открито
  • Високоефективен, антиефлоресцентен, бързостягащ и съхнещ
  • Срок на годност: 24 месеца 
  • Разходна норма: в зависимост от размера на фугата

 

Високоефективен, антиефлоресцентен, бързостягащ и съхнещ, модифициран с полимери разтвор с водоотблъскващ dropeffect® и с технология за устойчивост на плесени bioblock®, за запълване на фуги с ширина от 2 до 20 мм.

Ultracolor Plus е подходящ за фугиране във вътрешни помещения и на открито на подове и стени от всякакви керамични плочки (двойно изпечени, еднократно изпечени, клинкер, порцеланови плочи и др.), теракота, материали от камък и мраморна мозайка. Осигурява напълно еднороден цвят, не позволява образуване на повърхностна ефлоресценция, съхне бързо и затова подовите и стенните настилки са готови за експлоатация много бързо

Технологията BioBlock®, вложена в този продукт пречи на образуването и размножаването на плесени и мухъл по повърхността на фугиращия разтвор във влажна среда. Също така, употребата на специални хидрофобни добавки (технология DropEffect®) придава на разтворите водоотблъскващи свойства, като ги прави по-малко податливи на замърсяване и с голяма дълготрайност

Много подходящ за фугиране на външни фасади, балкони, тераси, плувни басейни, бани и кухни. Изключително подходящ за фугиране на подове в супермаркети, сервизни помещения по магистрали, ресторанти, летища и др.

Фугираща смес има годност след смесване около 20-25 минути. Времето за изчакване преди крайна обработка е от 15 до 30 минути. Сместта е готова е за стъпване след около 3 часа, а за експлоатация след 24 часа (48 часа за резервоари и плувни басейни).

Нанася се с мистрия, с гъба или гумен валяк. Крайното обработване се извършва с гъба или уред Scotch-Brite.

EMICODE: EC1 – изключително ниско ниво на емисии

Срок на годност: 24 месеца 

Разходна норма е в зависимост от размера на фугата.

Цвят
Бежов
Разфасовка
5 кг
10 бр.

10 продукта в същата категория