Акрилен грунд Blanco Eco Vitex 100% 3 л - 1

Акрилен грунд Blanco Eco Vitex 100% 3 л

  • Екологичен грунд
  • Бял, матов, с висока покривност
  • 100% акрилен
  • Идеален за преминаване от по-тъмни към по-светли разцветки
  • За външна и вътрешна употреба
  • Опаковка: 3 л
ds53742
61,50 лв.

 

Водоразтворим, бял, матов грунд Blanco Eco Vitex, разработен на база 100% акрилни смоли, произведени по иновативна технология.
Подходящ e за грундиране на всички видове водоразтворими бои (латексови, акрилни, лакови на водна основа, циментови, релефни и др.), като се нанася лесно, изсъхва бързо и осигурява нисък разход.
Има висока покривност и висока паропропускливост, позволяваща на повърхностите да дишат (съгласно EN ISO 7783-2).
Подобрява външния вид, покривността, адхезията и устойчивостта на финишната боя.
Характеризира се с отлична адхезия към грундираната повърхност (ISO 4624 и EN 2409) и изключителна устойчивост на алкални агенти (ISO 2812-4).
Благодарение на специалния си състав покрива ефикасно опушени и пожълтели участъци, замърсявания, петна от никотин, маркери, сокове, кафе и др., а също и дървесни танини.
Може да се използва като междинен слой с отличен резултат, с цел преминаване от по-тъмни към по-светли разцветки, като по този начин намалява необходимия брой "ръце" финишна боя.
Има дискретен мирис по време на нанасяне, тъй като не съдържа амоняк или каквито и да е други опасни вещества, като ароматни въглеводороди, свободен формалдехид, тежки метали или алкилфенолетоксилати.
Грундът е сертифициран от Висшия съвет за присъждане на знака за екомаркировка (ASAOS - Гърция), в съответсвие с критериите на Съвета за присъждане на знака за екомаркировка на Европейския съюз.

*Предлага се в опаковки от 750 мл, 3 л и 10 л.

Цвят
Бял
Разфасовка
3 л
3 Артикула
Продукта е добавен в любими