Акрилен грунд за тониране Pre Color Vitex 3 л - 1

Акрилен грунд за тониране Pre Color Vitex 3 л

  • Грунд за тониране
  • Оцветява се в три цвята - жълт, червен и сив
  • Подходящ за екстериорна и интериорна употреба
  • Повишава покривността
  • Опаковка: 3 л
ds24470
36,00 лв.

 

Бял грунд на водна основа Pre Color Vitex, разработен с технология от ново поколение на базата на акрилни смоли, подходящ за екстериорна и интериорна употреба.
Оцветява се с помощта на Тонираща система за машинно оцветяване Colorfull на Vitex, което води до увеличаване на неговата покривност и намаляване броя на необходимите слоеве финишна боя.
Създава идеално равновесие по отношение на поглъщането и разсейването на светлината, благодарение на което желаният цвят на финишния слой се постига по-бързо и по-пълно.

*Оцветява се в три разцветки (жълт, червен и сив цвят) в зависимост от желания цвят на финишния слой и на базата на цветовия кръг, като по този начин се намалява броят на слоевете финишна боя, за разцветки, които се получават от транспарантна базова боя.
Също така, грундът се оцветява и за финишни разцветки, получавани от полутранспарантна и бяла базова боя, с цел още по-висока покривност.
Има висока покривност, нанася се лесно, съхне бързо, има нисък разход и е подходящ като основа за всички видове водоразтворими бои.
Подобрява външния вид, повишава покривността, адхезията и устойчивостта на финишната боя.
С дискретен мирис по време на нанасяне, тъй като не съдържа амоняк или каквито и да е други опасни вещества, като ароматни въглеводороди, свободен формалдехид, тежки метали или алкилфенолетоксилати.

*Предлага се в опаковки от 750 мл, 3 л и 10 л.

Цвят
Бял
Разфасовка
3 л
2 Артикула
Продукта е добавен в любими