Препарат за отстраняване на циментови остатъци Lithofin KF Zementschleierentferner 1л ARDEX - 1

Препарат за отстраняване на циментови остатъци Lithofin KF Zementschleierentferner 1л ARDEX

  • Плътност: около 1,09g/cm3
  • pH стойност: < 1 (концентрат)
  • Външен вид: оранжево- червен
  • Мирис: плодово-кисел
  • Разтворимост във вода: много добра
ds63381
30,76 лв.

 

Специален продукт от продуктовата гама на Lithofin за керамика, плочки и клинкери.

Lithofin KF Zementschleierentferner е специален концентрат, съдържащ специални киселини, както и помощни вещества. Със силно действие е и се изплаква безпроблемно с вода. Беден на миризми е и не образува изпарения.

Lithofin KF Zementschleierentferner разтваря безпроблемно неорганични замърсявания като циментов шлам, остатъци от разтвори, различни изцветявания, както и ръжда и варовик.

Меката миризма на Lithofin KF Zementschleierentferner го прави особено подходящ за вътрешно приложение, върху всякакъв вид керамични повърхности, които след фугиране трябва да се почистят. Така се придава естествения цвят на основата. Премахва напълно и невидимите остатъци от фугиращата смес.

Подходящи основиза препарата са киселиноустойчиви керамични плочки за под и стена, клинкерни плочи, груба керамика, гранитогрес, настилки от тухли и Cotto.

В зависимост от замърсяванията Lithofin KF Zementschleierentferner се разрежда с вода в съотношение около 1:5 – 1:15 и се нанася върху предварително навлажнената повърхност с четка. Оставя се да действа няколко минути, след което се изсмуква с прахосмукачка или се отстранява с кърпа. Вече почистените повърхности да се изплакват добре с вода. Много упоритите петна могат да се обработват с неразреден концентрат.

Не трябва да се прилага за киселинночувствителни повърхности като емайл, цинк, мрамор, котлен камък, определени декоративни плочки, дърво и др. Препоръчително е предварително с продукта да се направи пробна площ. Разхода е до около 12- 30 кв.м/л, в зависимост от вида и степента на замърсяването.

Съхранява се на студено, до 5 години в оригинално затворени опаковки.

Разфасовка
1 л
9 Артикула
Продукта е добавен в любими