×

Хавлии

Показване на 1-45 of 109 продукта

     Приятни на допир, нежни към кожата, функционални, без алергенни багрила, устойчиви на интензивно пране и с модерен външен вид - хавлиите, предлагани от dshome.bg, могат да удовлетворят всички потребности. Произведени са от висококачествени памучни материи с висока плътност от 400 до 600 г/м2, което е гаранция за тяхната издръжливост и отлична попиваемост.

     Хавлиите в продуктовия каталог на нашия онлайн магазин са българско и турско производство. В този раздел ще откриете кухненски кърпи, хавлии за баня, кърпи за лице, кърпи за ръце, за крака, както и комплекти. В асортимента ни присъстват модели от луксозна колекция на утвърдения български производител Mika, които се отличават с изключителна попиваемост и здравина и са украсени с нежна бродерия на марката.

     Какви размери кърпи можете да си закупите от dshome.bg? Предлаганите от нас хавлии са с размери:

- 30x50 см;
- 50x70 см;
- 50x90 см;
- 70x140 см;
- 90x145 см.

     По-малките размери кърпи (30x50 см) обикновено се използват за ръце, тези със средни размери (50x70 см и 50x90 см) за лице и крака, а по-големите (70x140 см, 90x145 см) – за баня. Кърпи с размери 50x70 см са подходящи и за използване в кухнята, както и при пътуване.

     Разнообразие има и в цветовете. Предлаганите модели са в син, сив, тъмносив, бежов, черен, бял, снежнобял, лилав, розов, масленозелен, пурпурен цвят, както и в цветовете екрю, тюркоаз, капучино, корал, ванилия.

     Кърпите за кухня с марка Mika са украсени с текстурирани топографски мотиви, което ги прави особено оригинални. Предлаганите от dshome.bg хавлии са с красив външен вид и високо качество. Те ще допълнят чудесно интериора в банята или кухнята ви. Освен това абсорбират добре влагата, съхнат бързо, а цветовете им са устойчиви на интензивно пране.

     Ето и няколко полезни съвета как да запазите по-дълго вашите хавлии меки, пухкави и красиви:

- Не се препоръчва химическо чистене и избелване с препарати, съдържащи хлор.
- Добре е хавлиите да се перат в пералня на подходящи програми според етикета от производителя.
- За отстраняване на всички бактерии и замърсявания кърпите трябва да се перат на температура от поне 40 градуса, а най-добре – на 60 градуса.
- Препоръчително е сушене в сушилня на ниска температура.
- Изпитан трик при неприятни миризми е добавянето на малко количество сода бикарбонат или бял оцет при прането.
- Преди употреба е желателно продуктът да се изпере.