×
Циментова, обмазна хидроизолация Mapelastic А - 24 кг - MAPEI - 1

Циментова, обмазна хидроизолация Mapelastic А - 24 кг - MAPEI

референтен номер ds23542 | наличност 0 бр.
Изчерпано
113,84 лв.
  • Полагане: с мистрия или машина за мазилки
  • Разходна норма: 1,7 кг/ кв.м за мм дебелина, ако се нанася с мистрия; 2,2 кг/ кв.м за мм дебелина, ако се пръска
  • Опаковка: компонент А - торби по 24 кг


Описание

Mapelastic е двукомпонентен, гъвкав разтвор на циментова основа, за защита и хидроизолация на бетонни повърхности, балкони, тераси, бани при температури до -20°С.

Използва за нанасяне на изключително еластично, защитно и хидроизолационно покритие върху бетонни конструкции, по които има риск от поява на пукнатини. Запечатва всички микропукнатини, които вече са се появили по основата

Mapelastic се предлага в два предварително отмерени компонента, които трябва да се смесят без да се добавя вода или други съставки. Разтворът се нанася с мистрия върху идеално чиста и здрава повърхност, която предварително е намокрена с вода.

Нанася в един слой с дебелина до 2 мм. Когато се полага върху повърхности, подложени на голямо натоварване или които са напукани, е необходимо да се вмъкне мрежа Mapenet 150 с размер на квадратите 4 х 4,5 мм.

За да се подобри издръжливостта на Mapelastic на пукнатини се препоръчва да се вмъкне Mapetex Sel, нетъкана полипропиленова тъкан с макро отвори.

Полагането се извършва с мистрия или машина за мазилки. Разходната норма е 1,7 кг/кв.м за мм дебелина, ако се нанася с мистрия или 2,2 кг/кв.м за мм дебелина, ако се пръска. Опаковката на компонент А е торба от 24 кг.

Mapelastic отговаря на изискванията на стандарт EN 1504-2, покритие (C), в съответствие с принципи PI, MC и IR за защита на бетон.

Детайли за продукта

Разфасовка
24 кг

10 продукта в същата категория