fbicon
×
Двукомпонентна хидроизолация Mapelastic Foundation- MAPEI - 1

Двукомпонентна хидроизолация Mapelastic Foundation- MAPEI

референтен номер ds18852 | наличност 0 бр.
Изчерпано
197,45 лв.
  • Разходна норма: 1,65 кг/кв.м за мм дебелина
  • Опаковка: Торба по 22 кг + варел по 10 кг


 

Mapelastic Foundation представлява двукомпонентен, еластичен разтвор на циментова основа за хидроизолация на бетонни повърхности, подложени на положително и отрицателно (подналягане) водно налягане.

Използва  за хидрозиолация на бетонни конструкции и зидария, подложени на отрицателно или положително хидростатично налягане. Подходящ за носещи стени, паркинги, подземни помещения, водни канали и плувни басейни. Mapelastic Foundation е двукомпонентен разтвор на основата циментови спойващи материали с фино селектирани пълнители, специални добавки и синтетични полимери във водна дисперсия. При смесване на двата компонента се получава смес с еластична консистенция, която се нанася лесно с четка или валяк върху хоризонтални и вертикални повърхности с дебелина минимум 2 мм. След пълно изсъхване на Mapelastic Foundation подземните конструкции са напълно защитени от проникване на вода.

Mapelastic Foundation отговаря на изискванията на стандарт EN 1504-2, покритие (С), в съответствие с принципи PI, MC и IR за защита на бетон.

 Разходната норма на Mapelastic Foundation е 1,65 кг/кв.м за мм дебелина.

Предлага се като комплект  от торба по 22 кг с варел по 10 кг.

Разфасовка
32 кг

10 продукта в същата категория