fbicon
×
Течна мембрана  за изолация Mapelastic AquaDefense - 15 кг - MAPEI - 1

Течна мембрана за изолация Mapelastic AquaDefense - 15 кг - MAPEI

референтен номер ds18079 | наличност 47 бр.
171,80 лв.
  • Готова за употреба, бързосъхнеща, еластична и течна мембрана за хидроизолация
  • Цвят: небесносин
  • Разходна норма: 1,3 кг/м2 за мм дебелина
  • Опаковка: кутия 15 кг

 

Mapelastic AquaDefense представлява готова за употреба, бързосъхнеща, еластична и течна мембрана за хидроизолация във вътрешни и външни помещения.

Мембраната е небесносиня, еднокомпонентна паста, която се използва за бърза хидроизолация на балкони, в бани, около душкабини, в сауни и във влажна среда преди полагане на крайни настилки от керамика, камък и мозайка.

Може да се нанася също и върху бетон, мазилки на циментова и варова основа, гипсокартон, леки бетонови блокчета, водоустойчив шперплат, циментови замазки и замазки със специални спойки върху крайни настилки от керамика, подова мозайка и камъни.

Mapelastic AquaDefense може да се използва също и за оформяне на гъвкава противофрактурна мембрана върху напукани основи, укрепени с Mapetex Sel, ако е необходимо, където трябва да се полагат керамични плочки или камъни.

При употреба времето за изсъхване на положения първи слой е 1 час (на хигроскопична основа, в зависимост от температурата), а вторият слой изсъхва след 3 часа. Необходимо е време на изчакване  около 60 минути между всеки слой, както и 4 часа преди полагане на покритие.

Нанасянето се извършва с мистрия или валяк с дълъг косъм. Разхода е 1,3 кг/кв.м за мм дебелина, което е равно на 1 кг за 2 слоя продукт.

Съхраненява се за период от 24 месеца.

Цвят
Син
Разфасовка
15 кг
47 бр.

Потребители закупили този продукт, добавят и

10 продукта в същата категория