×
  Течна мембрана за изолация Mapelastic AquaDefense - небесносиня - 15 кг - MAPEI-ds18079 - 1

  Течна мембрана за изолация Mapelastic AquaDefense - 15 кг - MAPEI

  • Готова за употреба, бързосъхнеща, еластична и течна мембрана за хидроизолация
  • Цвят: небесносин
  • Разходна норма: 1,3 кг/м2 за мм дебелина
  • Опаковка: кутия 15 кг
  ds18079
  210,60 лв.

   

  Mapelastic AquaDefense представлява готова за употреба, бързосъхнеща, еластична и течна мембрана за хидроизолация във вътрешни и външни помещения.

  Мембраната е небесносиня, еднокомпонентна паста, която се използва за бърза хидроизолация на балкони, в бани, около душкабини, в сауни и във влажна среда преди полагане на крайни настилки от керамика, камък и мозайка.

  Може да се нанася също и върху бетон, мазилки на циментова и варова основа, гипсокартон, леки бетонови блокчета, водоустойчив шперплат, циментови замазки и замазки със специални спойки върху крайни настилки от керамика, подова мозайка и камъни.

  Mapelastic AquaDefense може да се използва също и за оформяне на гъвкава противофрактурна мембрана върху напукани основи, укрепени с Mapetex Sel, ако е необходимо, където трябва да се полагат керамични плочки или камъни.

  При употреба времето за изсъхване на положения първи слой е 1 час (на хигроскопична основа, в зависимост от температурата), а вторият слой изсъхва след 3 часа. Необходимо е време на изчакване  около 60 минути между всеки слой, както и 4 часа преди полагане на покритие.

  Нанасянето се извършва с мистрия или валяк с дълъг косъм. Разхода е 1,3 кг/кв.м за мм дебелина, което е равно на 1 кг за 2 слоя продукт.

  Съхраненява се за период от 24 месеца.

  Цвят
  Син
  Разфасовка
  15 кг
  30 Артикула

  Хората закупи този продук, обикновенно взимат и :

  Продукта е добавен в любими