fbicon
×
1/2 керемида Натура Плюс червена BRAMAC - 1

1/2 керемида Натура Плюс червена BRAMAC

референтен номер ds24668 | наличност 46 бр.
3,96 лв.
  • Материал: пясък, цимент, вода, оцветители
  • Цвят: червен
  • Повърхност: гладка
  • Вид: 1/2 керемида
  • Модел:  Натура Плюс
  • Палет: 176 броя

 

С течение на времето всяка керемида е подложена на масивните атмосферни влияния, причинени от вятър, климатичните особености на времето, слънчевата радиация и вредните емисии във въздуха. В резултат от постоянното й излагане  на климатичните условия, се появяват и първите негативни следи, които не бива да бъдат пренебрегнати. С Брамак този естествен процес на стареене на продукта се забавя с години. Копринено гладката повърхност на Натура Плюс предлага трайна защита срещу замърсявания. Вредните частици се плъзгат по повърхността на керемидата, при което се възпрепятства тяхното наслагване и образуване на мухъл и плесени. Така покривът, изграден с Натура Плюс остава толкова красив, гладък и устойчив, както през първите му дни. 

1/2 керемида е прецизно и икономично решение за красиво оформяне на фронталните краища на покрива. При поставянето е необходимо минималното разстояние между летвите трябва да бъде 31.5 см. Използва се при двускатни покриви, които завършват със странични керемиди. Тези керемиди се прилагат и в много случаи за подобряване качеството на укрепване на рязаните керемиди в областта на наклоненото било, уламата и при покриване на проходи в покрива (снегозадържаща решетка, стъпало, покривни прозорци, колектори за вграждане и др.).

Освен за изграждане на нови сгради, Натура Плюс е добро и изгодно решение и при ремонт на съществуващи постройки. Паметници на културата и исторически обекти също могат да се реставрират така успешно и да бъдат адаптирани, съобразно изискванията за постигане на максимална автентичност.

Цвят
Червен
46 бр.

10 продукта в същата категория