fbicon
×
Лепило за плочки - Терафлекс екстра- 10кг - 1

Лепило за плочки - Терафлекс екстра- 10кг

референтен номер ds1034 | наличност 0 бр.
Изчерпано
8,80 лв.

(7,90 лв. бр.)

  • универсално лепило.
  • устойчиво на замръзване.
  • издържа на статични натоварвания.
  • не се свлича.


 

ТЕРАФЛЕКС® ЕКСТРА е универсално лепило за лепене при вътрешни и външни условия на облицовки, изработени от всички видове фаянс и теракота. Устойчиво е на замръзване, постоянна влага и температурни промени.

За лепене на:

- фаянс с размери до 30х30 см.

- теракота с размери до 40х40 см.

- тротоарни плочи.

За използване при:

- облицоване на стени и подове.

- облицовки в постоянно влажни.
  помещения

- върху всички видове минерални основи.

- вътрешни и външни условия.

ТЕРАФЛЕКС® ЕКСТРА е универсално лепило за лепене при вътрешни и външни условия на облицовки, изработени от всички видове фаянс и теракота. Устойчиво е на замръзване, постоянна влага и температурни промени. Подходящо е за полагане на керамични облицовки върху бетонови, газобетонови, циментови, хоросанови и други минерални основи.

Лепилото не се свлича и позволява полагане на керамични облицовки (с тегло до 40 кг/м2) върху вертикални и хоризонтални повърхности. Подходящо е за лепене на фаянсови плочки с големина до 30х30 см (на стени) и теракота с максимален размер до 40х40 см (върху под). Може да се използва и за полагане на тротоарни плочи и някои видове гранитогрес.

Препоръчва се също и при лепене на керамични облицовки в постоянно влажни помещения (бани, кухни, перални и др.) в комбинация с еластичната система за хидроизолиране HYDRO and SPLIT PROTECTION².

Потребители закупили този продукт, добавят и

10 продукта в същата категория