fbicon
×
Лепило-шпакловка Adhes Mapetherm AR3 за EPS 25 кг MAPEI - 1

Лепило-шпакловка Adhes Mapetherm AR3 за EPS 25 кг MAPEI

референтен номер 1531111 | наличност 0 бр.
Изчерпано
14,82 лв.
  • Лепило-шпакловка;
  • За EPS, XPS и минерална вата;
  • Разходна норма (точково лепене): 2-4 кг/мв. м;
  • Опаковка: 25 кг.


 

Лепило-шпакловка Adhes Mapetherm AR3 MAPEI за лепене и шпакловане на топлоизолационни панели и системи от EPS, XPS и минерална вата.
Лепилото е предназначено за лепене на пенополистиролни топлоизолационни плоскости върху стени или директно върху мазилка по тавани, тухли или бетон, може да се използва също за лепене на други видове плоскости като пено/екструдиран полистирол, топлоизолационни плоскости и външни изолационни системи върху замазки на циментова основа или варов разтвор, бетон и бетонови блокчета.
Подходящо е също за лепене на системи за изолация на ниши за радиатори, изолиране на подпокривно пространство, изолация на двоен под, изолация от вътрешната страна на помещения над земята, изолация от вътрешната страна на подпорни стени в мазета, изолация от вътрешната страна на подпокривно пространство, изолация от външната стрнана на вентилируеми фасади.
Разходът за лепене на плоскости с точково лепене е 2-4 кг/мв. м, при лепене на изолационни плоскости с равномерен слой по гърба на плоскостта чрез назъбена мистрия №10 разхода е 4-6 кг/кв. м.
Еднокомпонентният разтвор се предлага в торби по 25 кг.
Може да се съхранява 12 месеца в оригинална опаковка на сухо място. 
В един палет има 50 бр.
Продуктът е в съответствие с директива 2003/53/CE.

Разгледайте и другите ни предложения в категория "Лепила". 

*Посочената цена за продукта " Лепило-шпакловка Adhes Mapetherm AR3 " e валидна само при пазаруване онлайн. Възможно е да има несъответствие с цените и количествата на продукта в различните търговски обекти на строителен магазин ДИ ЕС ХОУМ. 

Цвят
Сив
Разфасовка
25 кг

Потребители закупили този продукт, добавят и

10 продукта в същата категория