Лепило за шпакловка Мапетерм AR2-EPS 25кг - MAPEI - 1

Лепило за шпакловка Мапетерм AR2-EPS 25кг - MAPEI

  • Еднокомпонентен разтвор на циментова основа
  • Предназначение: За лепене и шпакловане
  • Опаковка: торби по 25 кг
ds12987
21,15 лв.

 

Еднокомпонентен разтвор на циментова основа за лепене на шпакловка на изолационни плоскости и за системи за външна топлоизолация.

Мапетерм AR2 се използва за лепене и шпакловане на подове, стени и тавани, във външни и вътрешни условия, при полагане на изолационни плоскости (от експандиран и екструдиран пенополистирол, каменна вата, корк и др.) направо върху замазка, бетон или бетонови тухли.

След смесване с вода Мапетерм AR2 става лесен за работа тиксотропен разтвор, който може да се нанася върху вертикални повърхности без да провисва и без да позволява приплъзване на изолационни плоскости с голям размер.

При лепене на изолационни плоскости Мапетерм AR2 се нанася директно върху задната страна на плоскостите с помощта на назъбена мистрия. Плоскостта може да се покрие напълно с продукта или да се приложи т.нар. точково лепене.

За шпакловане на изолационните плоскости трябва да се изчака минимум 24 часа след полагането им и след това се нанася равен слой Mapetherm AR2. Поставя се мрежа от фибростъкло (Fibreglass Mesh), която се притиска добре с плоска мистрия върху прясно нанесената смес.

Разходна норма: за лепене на изолационни плоскости:

  • - 2,0 кг/м2 ,цялостно лепене на изолационни плоскости с назъбена мистрия No10: 4-6 кг/м
  • - за шпакловане: 1,4-1,6 кг/м2  за мм дебелина (препоръчителна дебелина: 4 мм в 2 слоя)

Опаковка: торби по 25 кг.

Цвят
Сив
Разфасовка
25 кг
1146 Артикула

Този сайт използва бисквитки