×
  Mapeflex MS45 - кристал - 0.3 л - MAPEI-ds41479 - 1

  Mapeflex MS45 - кристал - 0.3 л - MAPEI

  • Консистенция: тиксотропна паста
  • Разфасовка: 300 мл
  • Препоръчителна температура на нанасяне: от + 5 ° С до + 40 ° С
  • Време за образуване на филм: 20 ± 5 минути
  • Краен комплект: 3 мм - 24 часа
  ds41479
  25,06 лв.

   

  Mapeflex MS45 е еднокомпонентен, еластичен, тиксотропен, бързо втвърдяващ се хибриден уплътнител и лепило на базата на силилирани полимери с висок модул на еластичност.

  Mapeflex MS45 е специално проектиран за запечатване на конструкции, филе и разширителни фуги върху хоризонтални и вертикални повърхности. 

  Продуктът се препоръчва за създаване на вътрешни и външни еластични връзки между подобни и различни материали, които традиционно се използват в строителната индустрия, както и за подмяна или комбиниране на крепежни елементи за машиностроене.

  В сравнение с полиуретановите продукти, Mapeflex MS45 лесно се екструдира и изглажда (особено когато се прилага при ниски температури), има по-широк температурен диапазон на приложение, не набъбва дори при много влажни условия, устойчив е на UV лъчи, втвърдява се по -бързо, има дълъг срок на годност и се доставя в лесни за използване пластмасови касети.

  В сравнение с неутрални силиконови продукти, Mapeflex MS45 осигурява по -добро запечатване върху плътни и абсорбиращи основи, значително намалява количеството на замърсявания, натрупани по повърхността, има високи механични свойства като якост на опън и срязване и може да бъде боядисано с обикновени бои.

  Mapeflex MS45 може да се прилага и върху основи, временно влажни поради неподходящи условия на околната среда (дъжд, конденз, роса и др.).

  При непрекъснато повишаване на капилярната влага предварително се нанася слой грунд FD.

  Характерни за Mapeflex MS4 са още:

  • Твърдост по Шор А: 40
  • Удължение при скъсване: 500%
  • Работна температура: от -40 ° С до + 90 ° С

  Цвят
  Безцветен
  Разфасовка
  0.3 мл
  11 Артикула
  Продукта е добавен в любими