fbicon
×

Списък на продуктите с марка KAI

Плочки KAI

  KAI Group е сред най-големите производители на керамични плочки и гранитогрес в България и Европа и утвърден лидер на пазара в страната. Компанията реализира серия от инвестиционни проекти и иновационни програми, водещи до увеличен прозиводствен капацитет и 24-часов цикъл на производство.

  В резултат годишният капацитет на двата завода в страната (в Шумен и Исперих) надхвърля 28 млн. кв. метра плочки. Продуктите на бранда са в съответствие с най-новите тенденции в интериорния дизайн, а внедрените водещи технологии като дигитален печат, водно и диамантено рязане, тройно изпичане с платина и ветроза, полиране и калибриране, гарантират отличителен характер и индивидуален стил.

  Продуктовото портфолио обхваща широка гама от керамични плочки, глазирани и неглазирани гранитогрес и декоративни елементи в различни размери и разнообразен дизайн. Най-новото поколение цифрови машини за нанасяне на покрития и декориране позволява разработването на уникални продукти, които успешно имитират естествени материали като камък и дърво.

  От май 2015 г. KAI Group e официален член на семейството на Mohawk Industries, производител номер едно на плочки в световен мащаб с производствен капацитет от над 250 милиона квадратни метра на пазари като САЩ, Италия, Испания, Русия, Мексико, Китай и т.н.

Показване на 1-40 of 524 продукта