fbicon
×

Списък на продуктите с марка VIDIMA

Обазавеждане за баня с Vidima - Ideal Standard

Ideal Standard - Vidima България е водещ производител на обзавеждане за баня - санитарна керамика, мебели, смесители, душове, душ кабини и поддушови корита, вани и аксесоари.  Дружеството е едно от водещите звена на компанията майка - Идеал Стандарт Интернешънъл, като развива дейността си в два завода в България - за санитарна арматура и за санитарна керамика.

Първият има годишен капацитет 6 млн. изделия - смесителни батерии и душови комплекти, а вторият 3 млн. изделия - мивки, тоалетни чинии, бидета, поддушови корита и др.  Компанията е насочила усилията си към производството на интелигентно проектирани продукти, които да отговорят на потребностите на потребителите както днес, така и утре.

Брандът предлага иновации и вдъхновяващи решения, които установяват нов стандарт в жилищните и обществените пространства, показвайки върхова изобретателност. В колекциите на Ideal Standard - Vidima се срещат дизайн и технологии, форма и функция, а продуктите са с ненадминати нива на издръжливост, безопасност и производителност.

Душове и панели

Душ комплект за вграждане Ceraplan VIDIMA

569,25 лв. 759,00 лв.
Оставащо време
Тоалетни седалки

Тоалетна седалка за моноблок Playa J492901 VIDIMA

69,03 лв. 92,04 лв.
Оставащо време
Смесители за баня

Смесител за баня с изпразнител Tyria VIDIMA

134,25 лв. 179,00 лв.
Оставащо време
Показване на 1-40 of 115 продукта