×
  Пистолет за топло лепене Bosch PKP 18 E, 11 мм, 206 °C, 45 W-1

  Пистолет за топло лепене Bosch PKP 18 E, 11 мм, 206 °C, 45 W

  ds5978
  Последна наличност
  69,00 лв.
  • роизводителност при лепене: 20 g/min
  • Стопяемо лепило, Ø: 11 x 45 – 200 mm
  • Тегло на машината: 0,35 kg

   

  Пистолет за лепене с електронно регулирани нагревателни елементи, посредством Constant-Electronic. Механично подаване за фино дозиране и непрекъснато нанасяне на лепилото. Чист и лесен за ползване без прокапване, благодарение на преграда срещу капки.

  Описание:

  Защо този инструмент?

  Здравият пистолет за горещо лепене PKP 18 E гарантирана чиста работа и здрави връзки с лепило. Електронно регулираният нагревателен елемент осигурява постоянна работна температура 200°C и бързо нагряване и готовност за работа. Благодарение на механичната система за подаване са възможни както точно дозиране, така и целенасочено и непрекъснато нанасяне на лепило. Вграденият предпазител свежда до минимум прокапването, а с особено дългата дюза връзките с лепило са възможни и на трудно достъпни места. За сигурно положение се грижи скобата за поставяне на пистолета за горещо лепене.

    Constant-Electronic на Bosch: Електронно регулирани нагревателни елементи за бърза готовност за работа и постоянна работна температура. Механично подаване за фино дозиране и непрекъснато нанасяне на лепилото. Чист и лесен за ползване – без прокапване благодарение на преграда срещу капки. Опорна скоба за сигурно поставяне.

   Технически характеристики:

  • Производителност при лепене: 20 g/min
  • Стопяемо лепило, Ø: 11 x 45 – 200 mm
  • Тегло на машината: 0,35 kg

  2 Артикула

  8 продукта в същата категория:

  Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“.