fbicon
×

Нивелири и мастари

Показване на 1-40 of 99 продукта

Нивелирите и мастарите са инструменти, които се използват в строителството за измерване на височини и установяване на равнина. Те помагат на строителите да извършват работата си точно и прецизно. Нивелирите се използват за определяне на хоризонтални и вертикални равнини, докато мастирите се използват за подпомагане на строителния процес при замазки, мазилки и др. В тази категория влизат различни видове инструменти, като класически мастири, мастири с нивелир, класически нивелири, хидравлични нивелири и лазерни нивелири. Всеки от тези инструменти има своята функция и приложение в зависимост от нуждите на конкретния строителен проект.

•    Мастари с нивелир: Тези мастари включват вграден нивелир, който предоставя по-голяма прецизност при засичане на хоризонтални или вертикални равнини. Обикновено се използват в строителни проекти, където е необходима висока точност.
•    Класически нивелири: Това са инструменти, които се използват за определяне на хоризонтални и вертикални равнини. Могат да включват оптични механизми за измерване или най-обикновен балон и са особено полезни за строителни и инженерни приложения, където е необходимо прецизно нивелиране.
•    Хидравлични нивелири: Тези нивелири използват хидравлични системи за измерване на височини и измерване на хоризонтални равнини. Те предоставят висока точност и са особено полезни за големи строителни проекти, където е необходимо бързо и ефективно нивелиране.
•    Лазерни нивелири: Тези инструменти използват лазерни лъчи за измерване на хоризонтални и вертикални плоскости с висока точност. Те са изключително бързи и удобни за работа на големи разстояния или в условия на ограничена видимост, като се използват широко в строителството и ремонтните дейности.


Всеки от тези видове инструменти има своите предимства и недостатъци, и изборът на конкретен тип зависи от специфичните изисквания на проекта и предпочитанията на оператора.


Какво предлага DS Home?


Поръчайте вашите нивелири или мастари от онлайн магазин DS HOME и се възползвайте от голямото разнообразие и висококачествените продукти, предлагани от нас. Ние осигуряваме бърза доставка до всяка точка в страната и ви гарантираме удобство и качество на всяка покупка.