×
  Полиетиленов адаптор -подсилен- с вътрешна резба ф25 х 3/4" - 27259

   Полиетиленов адаптор -подсилен- с вътрешна резба ф25 х 3/4"

   ds73014
   1,90 лв.
    • Адаптер с вътрешна резба с размер ф25 х 3/4"
    • Полипропиленова фасонна част
    • Материал: полиетилен
    • Устойчивост на удари, корозия, вибрации
    • Свързване : женско

     Описание

     Подсиления адаптер с вътрешна резба с размер ф25 х 3/4". Снабден с ПП фасонна част за бърза връзка. Адаптерът с вътрешна резба може да се използва при изграждането на ВиК системи, както за битови, така и за промишлени нужди. Той е необходим в промишленото, селскостопанското и жилищното водоснабдяване, при което се инсталират тръби под земята или в обществени сгради. Адаптерът с външна резба се отличава с устойчивост към различни химични съединения и агресивни течности. Той намира приложение и при полагането на телекомуникационни системи, представлявайки ефективна защита за целостта на оптичните кабели.

     Адаптерът се отличава с изключителна устойчивост на хидравлични удари, издържа на неблагоприятното влияние на корозия и абразивни елементи. С неговото монтиране се редуцира появата на налепи във водопроводните тръби, като той гарантира и по-малки загуби от налягането на водата в тях. Материалът, от който е направен адаптерът, предотвратява разпространението на шумове и вибрации. Това се дължи на еластичността и шумопоглъщащата способност на полиетилена.

     Адаптерът се характеризира с дълготрайност, която може да достигне и близо 50 години. Препоръчва се за използване в земетръсни зони и такива, в които има неблагоприятни атмосферни влияния. Адаптерът с вътрешна резба се монтира изключително лесно и удобно.

     Детайли за продукта

     Продукт ВиК
     Полиетиленови тръби и фитинги
     Свързване (мъжко/женско)
     Ж
     Присъединителен размер (цолове)
     3/4"
     Материал
     PVC
     Диаметър мм.
     Ø 25
     33 Артикула

     Отзиви (0)

     Все още няма коментари / отзиви

     10 продукта в същата категория: