fbicon
×
Полиетиленов адаптор с външна резба ф20 х 1/2" - 1

Полиетиленов адаптор с външна резба ф20 х 1/2"

референтен номер ds73013 | наличност 59 бр.
0,85 лв.
  • Адаптер с външна резба с размер ф20 х 1/2"
  • Полипропиленова фасонна част
  • Материал: полиетилен
  • Устойчивост на удари, корозия, вибрации
  • Свързване : мъжко

 

Полиетиленовия адаптер с външна резба с размер ф20 х 1/2". Снабден с ПП фасонна част за бърза връзка. Адаптерът с външна резба може да се използва при изграждането на ВиК системи, както за битови, така и за промишлени нужди. Той е необходим в промишленото, селскостопанското и жилищното водоснабдяване, при което се инсталират тръби под земята или в обществени сгради. Адаптерът с външна резба се отличава с устойчивост към различни химични съединения и агресивни течности. Той намира приложение и при полагането на телекомуникационни системи, представлявайки ефективна защита за целостта на оптичните кабели.

Адаптерът се отличава с изключителна устойчивост на хидравлични удари, издържа на неблагоприятното влияние на корозия и абразивни елементи. С неговото монтиране се редуцира появата на налепи във водопроводните тръби, като той гарантира и по-малки загуби от налягането на водата в тях. Материалът, от който е направен адаптерът, предотвратява разпространението на шумове и вибрации. Това се дължи на еластичността и шумопоглъщащата способност на полиетилена.

Адаптерът се характеризира с дълготрайност, която може да достигне и близо 50 години. Препоръчва се за използване в земетръсни зони и такива, в които има неблагоприятни атмосферни влияния. Адаптерът с външна резба се монтира изключително лесно и удобно.

Свързване (мъжко/женско)
М
Материал
PVC
Цолове
1/2"
Диаметър мм.
Ø 20
59 бр.

10 продукта в същата категория