×
  ППР коляно за гипсокартон ф20х1/2"Ж-1

  ППР коляно за гипсокартон ф20х1/2"Ж

  ds52552
  7,60 лв.
  • Коляно за гипсокартон
  • Свързване: Ж
  • Размер: 1/2"
  • Диаметър: ф20 мм
  • Материал: ППР - полипропилен

  Описание

  Полипропиленово коляно, с вътрешна месингова резба с диаметър ф20 мм, и метална пластина и присъединителен размер 1/2". То е подходящо за тръби с външен диаметър 20 мм. Използва се, когато се налага да се смени посоката на тръбата във ВиК системата. Прилага се при полипропиленови тръби, защото е много важно фитингите да са от същия материал, от който са и тръбите.

  Полипропиленовата тръба се използва за изграждане на водопроводна система в жилища и обществени сгради. Полипропиленът е лек материал с голяма издръжливост на разтягане и с голяма термоустойчивост – температурният диапазон на експлоатацията му е от -20 до +110°С.

  Полипропиленът е предпочитан за ВиК инсталациите, тъй като се отличава с много високи характеристики на устойчивост и издържа на голямо натоварване. Този материал притежава голяма гъвкавост и в сравнение с полиетилена е по-издръжлив на механично въздействие, по-термоустойчив е, а освен това е по-лек, което облекчава значително работата с него. Полипропиленът, от който е направено коляното, се характеризира и със 100% устойчивост на корозия - не ръждясва и не гние. Материалът, от който е изработена резбата, е изключително надежден. Това е месинг, който има висока якост и също не се поддава на корозия.

  Детайли за продукта

  Продукт ВиК
  Полипропиленови тръби и фитинги
  Свързване (мъжко/женско)
  Ж
  Присъединителен размер (цолове)
  1/2"
  Материал
  Полипропилен
  Диаметър мм.
  Ø 20
  9 Артикула

  Оценки и коментари (0)

  Няма отзиви и оценки

  8 продукта в същата категория:

  Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“.