×
  Люляк в близък план - картина пано за стена - 1
  Люляк в близък план - картина пано за стена - 2
  Люляк в близък план - картина пано за стена - 3
  Люляк в близък план - картина пано за стена - 1
  Люляк в близък план - картина пано за стена - 2
  Люляк в близък план - картина пано за стена - 3

  Люляк в близък план - картина пано за стена

  p604001-4158954
  Наличен
  17,00 лв.
  • Декоративна картина - пано;
  • Материал: канаваца от 100% памук или олекотено PVC;
  • Висококачествен печат;
  • Антистатично;
  • Мотив: Люляк в близък план;
  ОСНОВА
  • ПВЦ ПЛОСКОСТ
  • КАНАВА
  РАЗМЕР
  • 60х40 см
  • 90х60 см
  • 120х80 см
  • 150х100 см
  ДИЗАЙН
  • D01-01
  • D03-01
  • D05-01

  Описание

   Декорация за стена (картина, пано) с мотив "Люляк в близък план". Изработена от олекотено PVC с дебелина 5 мм или канава от 100% памук, опъната върху дървена подрамка с дебелина 20 см. Изображението се печата с висококачествен UV печат, което е гаранция за запазване на цветовете с години!
  При печата на картините се използват безвредни материали.

   Имате възможност да изберете размера и дизайна на картината по Ваш вкус и нужди. Ние ви предлагаме 12 готови варианта в различни размери и материали. При желание от Ваша страна, частите от паната могат да бъдат разположени и по различен от предложения от нас дизайн.

  Придайте завършеност на интериора с нашите картини, напечатани върху антистатична PVC плоскост или канава от 100% памук с дървена подрамка.

  Монтирането на картината от канава на стената е посредством закачалка тип "гребен", която е включена в комплекта. При PVC паната частите се монтират на стената посредством двойнозалепващо се тиксо. Ако ще се монтират върху стена с тапет, препоръчваме да използвате и няколко капки лепило върху тиксото (всяко бързозалепящо лепило като капчица, каноконлит би Ви свършило работа в този случай).

  При доставката получавате безплатно и комплект с всички необходими елементи, схема и описание за бърз и лесен монтаж.

  Комплектът съдържа:

  • Самозалепващо тиксо ( ако сте избрали за основа PVC).
  • Комплект закачалка тип "гребен" с 2 бр. винтове ( ако сте избрали за основа канава).

  Бройката на комлектите зависи от дизайна, който сте избрали. Например, ако сте поръчали картина от 5 части, ще получите 5 броя комплекти към поръчката си.

  Полезни връзки: 

  КАРТИНА ПО ВАШ ДИЗАЙН И РАЗМЕРИ- МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ОТ ТУК.

  ПОВЕЧЕ ЗА КАРТИНИТЕ ОТ PVC МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.

  ПОВЕЧЕ ЗА КАРТИНИТЕ ОТ КАНАВА С ДЪРВЕНА ПОДРАМКА МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.
  КАРТИНА ПО ВАШ ДИЗАЙН

  Ако желаете изображение, което не намирате в нашите предложения, изпратете ни го и ние ще изработим пано за стена по Ваш избор, без това да оскъпи продукта, ако е направено по зададените ни вече размери и дизайни. Ако желаете с друг размер и форма, то ние предварително ще изчислим и ще ви уведомим на каква стойност ще бъде продукта.

  КАРТИНИ ОТ PVC
  Те се изработват от плоскости от разпенено PVC (пореста пластмаса) с бял цвят и в случая ние използваме такава с дебелина 5 мм. PVC панела предлага здравина и гъвкавост съчетано с ниска цена. Върху тези плоскости се печата директно и след това се изрязват в необходимите размери. Картините изработени по този начин имат ниско тегло, фото реалистично качество и атрактивна цена.

  КАРТИНИТЕ ОТ КАНАВА С ДЪРВЕНА ПОДРАМКА
  Те се отпечатват на плътно памучно платно, което е с текстилна текстура. Това придава оригинален и автентичен вид на картината. Платното се изпъва прецизно върху под рамка, която е от естествен, сух дървен материал. И за разлика от другите видове принт картини, заради естествените материали и дълбочината на рамката, излъчването им е по-истинско и категорично. Също така при този вариант изображението преминава в дебелината на картината и така се постига напълно завършен вид. Особено при композициите от няколко части, изображението не се прекъсва от празни и бели контури.

  Детайли за продукта

  Продукт домакинство
  Картини и пана

  8 продукта в същата категория: