fbicon
×

Сервизи за хранене

Сервизи за хранене

Порцеланов сервиз за хранене 24 части Морски вълни FARIKA

68,92 лв. 91,90 лв.
Оставащо време
Сервизи за хранене

Порцеланов сервиз за хранене 24 части вишна Antik Микс

63,75 лв. 85,00 лв.
Оставащо време
Сервизи за хранене

Порцеланов сервиз за хранене 24 части тъмнозелен Antik Микс

63,75 лв. 85,00 лв.
Оставащо време
Показване на 1-23 of 23 продукта

     Стилна и елегантна трапеза при всяко хранене? Това е напълно  постижимо, стига да разполагате с подходящия сервиз. Наред с декорацията сервизите за хранене са най-важната част от визията на масата и първото нещо, което привлича погледа, особено когато имаме гости. Различните по вид изящни и красиви съдове, в които се сервират разнообразни ястия, са мечта за всяка домакиня и не само.

     В dshome.bg ще откриете качествени елегантни и оригинални порцеланови сервизи на турските производители Tulu Porselen и Kutahya Porselen.

     Съдовете на Tulu Porselen са ръчна изработка, с подсилени ръбове за удължаване на живота и висока устойчивост на глазурата при наранявания от прибори, съдомиялни препарати и др.

     Kutahya Porselen акцентира на класическите бели сервизи, с които ще внесете висока класа и изтънченост при всяко хранене. Особено подходящи са за употреба в хотелски комплекси и ресторанти. 

     Предлаганите от нашия онлайн магазин сервизи за хранене са с оригинална визия и в атрактивни цветове. Порцеланови съдове с флорални мотиви, красиви фигури тип "мандали", геометрични акценти, политура и пигменти, имитиращи ретро стил, в съвременен дизайн, специфични шарки на пръски са сред предложенията в продуктовата база на dshome.bg.

     Суровините, от които са произведение съдовете, са внимателно подбрани и са 100% безвредни за здравето на хората и околната среда. 

     Турският порцелан Kutahya се изпича при много високи температури и за това е 100% непорест. Той се отличава с гладка и устойчива повърхност, не поема мазнини, миризми и бактерии и не променя вкуса на храната. 

     Съдовете на Kutahya Porselen са изработени от твърд порцелан и са изключително здрави. Устойчиви са на термични шокове и имат почти нулева порьозност при нормална употреба.

     Онлайн магазинът ни предлага сервизи за хранене от 24 части. Комплектите включват:

- 6 чинии за основно ястие;

- 6 плитки чинии;

- 6 дълбоки чинии;

- 6 купички за супа или десерт.

     Чинните за основно ястие са с диаметър 24-27 см, плитките чинии са с диаметър – 19-21 см, дълбоките – 19-20 см, а купичките за супа или десерт – 14-16 см. 

     Порцелановите сервизи са подходящи за микровълнова печка и съдомиялна машина, но е препоръчително използването на кратки цикли и ниски температури (под 60 °C), както и измиването на ръка за дълъг експлоатационен срок. Добре е да се използват течни или кремообразни почистващи препарати и да се избягват твърдите препарати и употребата на тел.

     Изборът на сервиз за хранене е въпрос на лични предпочитания, но все пак има няколко основни неща, които трябва да се вземат предвид. Ако възнамерявате да използвате често съдовете, е добре да заложите на качествен материал, какъвто порцеланът несъмнено е. Добре е да предвидите и как сервизът ще се съчетава с останалите прибори на масата, както и мястото, където ще се съхранява.  

     Масата е мястото, където най-често се събира семейството, честват се празници, провеждат се романтични срещи. Затова е важно тя да е добре подредена, по запомнящ се начин, да осигурява комфорт, хармония и приятна атмсофера, да е място, което създава неповторими емоции и спомени.

     Задоволете прищевките си и си подарете разкошен сервиз с помощта на dshome.bg. Онлайн магазинът ни предлага най-разнообразни съдове – чашитенджеритиганикупиприбори – вилици, лъжици и ножове и комплекти, с които да обновите посудата в дома си или да зарадвате любими хора и приятели.