×

Сервизи за хранене

Показване на 1-26 of 26 продукта

     Стилна и елегантна трапеза при всяко хранене? Това е напълно  постижимо, стига да разполагате с подходящия сервиз. Наред с декорацията сервизите за хранене са най-важната част от визията на масата и първото нещо, което привлича погледа, особено когато имаме гости. Различните по вид изящни и красиви съдове, в които се сервират разнообразни ястия, са мечта за всяка домакиня и не само.

     В dshome.bg ще откриете качествени елегантни и оригинални порцеланови сервизи на турските производители Tulu Porselen и Kutahya Porselen.

     Съдовете на Tulu Porselen са ръчна изработка, с подсилени ръбове за удължаване на живота и висока устойчивост на глазурата при наранявания от прибори, съдомиялни препарати и др.

     Kutahya Porselen акцентира на класическите бели сервизи, с които ще внесете висока класа и изтънченост при всяко хранене. Особено подходящи са за употреба в хотелски комплекси и ресторанти. 

     Предлаганите от нашия онлайн магазин сервизи за хранене са с оригинална визия и в атрактивни цветове. Порцеланови съдове с флорални мотиви, красиви фигури тип "мандали", геометрични акценти, политура и пигменти, имитиращи ретро стил, в съвременен дизайн, специфични шарки на пръски са сред предложенията в продуктовата база на dshome.bg.

     Суровините, от които са произведение съдовете, са внимателно подбрани и са 100% безвредни за здравето на хората и околната среда. 

     Турският порцелан Kutahya се изпича при много високи температури и за това е 100% непорест. Той се отличава с гладка и устойчива повърхност, не поема мазнини, миризми и бактерии и не променя вкуса на храната. 

     Съдовете на Kutahya Porselen са изработени от твърд порцелан и са изключително здрави. Устойчиви са на термични шокове и имат почти нулева порьозност при нормална употреба.

     Онлайн магазинът ни предлага сервизи за хранене от 24 части. Комплектите включват:

- 6 чинии за основно ястие;

- 6 плитки чинии;

- 6 дълбоки чинии;

- 6 купички за супа или десерт.

     Чинните за основно ястие са с диаметър 24-27 см, плитките чинии са с диаметър – 19-21 см, дълбоките – 19-20 см, а купичките за супа или десерт – 14-16 см. 

     Порцелановите сервизи са подходящи за микровълнова печка и съдомиялна машина, но е препоръчително използването на кратки цикли и ниски температури (под 60 °C), както и измиването на ръка за дълъг експлоатационен срок. Добре е да се използват течни или кремообразни почистващи препарати и да се избягват твърдите препарати и употребата на тел.

     Изборът на сервиз за хранене е въпрос на лични предпочитания, но все пак има няколко основни неща, които трябва да се вземат предвид. Ако възнамерявате да използвате често съдовете, е добре да заложите на качествен материал, какъвто порцеланът несъмнено е. Добре е да предвидите и как сервизът ще се съчетава с останалите прибори на масата, както и мястото, където ще се съхранява.  

     Масата е мястото, където най-често се събира семейството, честват се празници, провеждат се романтични срещи. Затова е важно тя да е добре подредена, по запомнящ се начин, да осигурява комфорт, хармония и приятна атмсофера, да е място, което създава неповторими емоции и спомени.

     Задоволете прищевките си и си подарете разкошен сервиз с помощта на dshome.bg. Онлайн магазинът ни предлага най-разнообразни съдове – чашитенджеритиганикупиприбори – вилици, лъжици и ножове и комплекти, с които да обновите посудата в дома си или да зарадвате любими хора и приятели.