fbicon
×

Шпакли

Показване на 1-40 of 124 продукта

Качествени шпакли от DS HOME


Строителните шпакли са необходимост при всяка строителна работа и DS HOME предлага разнообразие от висококачествени модели, подходящи за различни приложения. Независимо дали сте професионален майстор или любител, нашите шпакли ще отговорят на вашите нужди. Ето основните видове:


Класически гладки шпакли


Класическите шпакли са лесен за използване инструмент за нанасяне и изравняване на шпакловъчни материали като гипс, шпакловка или фуга. Те са лесни за употреба и осигуряват гладък и равномерен финиш на повърхността.


Зъбчати шпакли


Зъбчатите шпакли са специализирани инструменти, които се използват за нанасяне на лепила или шпакловъчни материали с различни текстури или дебелини. Те осигуряват по-голяма адхезия и контрол върху нанасянето на материалите, като предлагат по-професионален и качествен финиш.


Гумени шпакли


Гумените шпакли са специализирани за приложение на силиконови материали. Те са изключително гъвкави и са идеални за нанасяне на силикони или фугиращи смеси в ъглите и фугите, осигурявайки прецизност и удобство при работа с този тип материали.


Шпакли за силикон


Шпаклите за силикон са специално проектирани за употреба със силиконови пълнители и пистолети за нанасяне. Те са обикновено с широка и плоска глава, която позволява равномерно и прецизно нанасяне на силиконовия материал върху повърхността.

Какви шпакли предлага DS Home

В DS Home ще откриeте най-различни модели шпакли за различни приложения. Ако се колебаете в избора доверете се на нашите консултанти, които са на ваше разположение. Предлаганите от нас модели са на утвърдени производители, на достъпни цени.
Поръчайте от онлайн магазин DS Home и вземете безплатно от магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.