fbicon
Смесител  "арт"-  icf 6006852 - 1
Смесител  "арт"-  icf 6006852 - 2
Смесител  "арт"-  icf 6006852 - 1
Смесител  "арт"-  icf 6006852 - 2

Стенен смесител за душ/вана "арт"- INTERCERAMIC

референтен номер ds36664 | наличност 1 Продукт
Последни бройки в наличност
182,86 лв.
  • Продукт: Смесител "Арт" - ICF 6006852
  • Тип: Месингов смесител с керамичен затварящ механизъм
  • Ръкохватки: Две ръкохватки
  • Приложение: За вана и душ
  • Комплект: Подвижен душ, държач и шлаух

 

Смесителят "Арт" - ICF 6006852 е изключително стилно и функционално решение за вашата баня. Изработен от месинг и оборудван с керамичен затварящ механизъм, този смесител осигурява надеждност и дълготрайна производителност. Със своите две ръкохватки, смесителят предлага прецизно управление на водния поток и температурата, което ви позволява да настроите идеалните условия за вашето вана или душ.

Проектиран специално за употреба с вана и душ, смесителят "Арт" е снабден с подвижен душ, държач и шлаух, което го прави изключително удобен за ежедневна употреба. Комплектът предоставя всичко необходимо за комфортно и лесно използване, независимо дали се наслаждавате на релаксираща вана или бързо освежаване под душа.

Модерният и елегантен дизайн на смесителя "Арт" се вписва лесно в различни стилови решения на банята, добавяйки нотка на съвременен шик и практичност. Месинговата конструкция, в комбинация с керамичния затварящ механизъм, осигурява дълготрайност и надеждност, което го прави отличен избор за всеки дом.

Смесителят "Арт" - ICF 6006852 е идеалното съчетание от стил и функционалност, предоставяйки високо качество и удобство за вашата баня. Независимо от вашите нужди, този смесител ще ви осигури комфорт и удовлетворение при всяка употреба.

Предназначение
За вана
За душ
Цвят
Сребрист
Монтаж
Стенен
1 Продукт
Няма отзиви

16 продукта в същата категория:

Продукта е добавен в любими