×
  Адаптор за многослойна тръба LUXOR 24х19-20х2-1

  Адаптор за многослойна тръба LUXOR 24х19-20х2

  ds56616
  2,90 лв.
  • Адаптор за многослойна тръба
  • Размери: 24х19-20х2
  • Диаметър: ф20
  • Материал: месинг
  • Покритие: никел

   

  Адаптор за многослойна тръба LUXOR 24х19-20х2 представлява адаптор за многослойни тръби с алуминиева вложка за отоплителни системи.

  Адапторите за тръби с алуминиева вложка са широко използвани в различните отоплителни системи за свързване на тръбата с различни видове връзки и разклонения, радиаторни кранове, колектори и други. Качеството на адаптора за pex-al-pex тръби е от изключително значение за работата на отоплителната инсталация. Адапторът гарантира липсата на течове или сълзене от свръзките на многослойната тръба, което е от основно значение за правилното функциониране на инсталацията. 

  Адаптор Luxor представлява свръзката между многослойната тръба с алуминиева вложка и фитинг/кран/колектор с милиметрова резба. Състои се от щуцер с уплътнения, адапторна гайка и пристягащ пръстен. Щуцера е предназначен за многослойна тръба с размер ф20х2мм. Едната му страна влиза в тръбата, като каучуковите о-пръстени влизат  плътно и уплътняват перфектно. Върху тръбата се поставят стягащият пръстен и адапторната гайка, която се пристяга към фитинга с милиметрова резба 24х19. Резбата 24х19 е по-ситна спрямо стандартните цолови резби, което дава допълнителна сигурност на свръзката, че гайката няма да се саморазвие или разхлаби. Изработен е от месинг с никелирано покритие на гайката. Максималното работно налягане е 10 bar, за което производителя гарантира липсата на течове и сълзене, при спазени правила за монтаж. а максималната работна температура е 120°C.

  Продукт ВиК
  Спирателна арматура
  Материал
  Месинг
  Диаметър мм.
  Ø 20
  4 Артикула

  8 продукта в същата категория:

  Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“.