×
  Сферичен ъглов кран с филтър Fornara 1/2"х3/8"-ds26545 - 1

  Сферичен ъглов кран с филтър Fornara 1/2"х3/8"

  • Сферичен ъглов кран
  • С филтър за твърди частици
  • Лесен контрол на потока
  • Присъединителни размери: 1/2"-3/8"
  ds26545
  Последна наличност
  8,30 лв.

   

  Кран ъглов с размер 1/2-3/8". Сферичният ъглов кран дава възможност за лесен контрол на потока на водата. Предназначението на този тип кран е отговорна задача за свързване на различни домакински уреди и смесители към водопроводната инсталация. Освен за свързване с водопровода, ъгловите кранове дават възможност за лесно пускане и спиране на потока на водата, което е особено важно при належащ ремонт или подмяна на някой домакински уреди - перални, съдомиялни, кафе машини и други.

  Присъединяването на сферичното кранче към водопровода се осъществява чрез стандартна цолова резба, която е 1/2'' от едната страна и в зависимост от приложението - 3/8''. Почистването на филтъра на ъгловото кранче става, чрез отвиване на капачката и изтеглянето на филтърната мрежа.

  Съществено предимство пред другите модели сферични ъглови кранчета на пазара е наличието на филтър за твърди частици, който пести много неприятности и главоболия с домакинските уреди и смесителите. Качеството на крана и на филтъра в него е гарантирано.

  Продуктът на италианския производител Fornara предлага безкомпромисно качество качество и атрактивна цена.

  Продукт ВиК
  Спирателна арматура
  Свързване (мъжко/женско)
  ЖЖ
  Присъединителен размер (цолове)
  1/2"
  3/8"
  2 Артикула
  Продукта е добавен в любими