×
  Коляно месинг-хром 3/4" ЖЖ полирано-1

  Коляно месинг-хром 3/4" ЖЖ полирано

  ds7024
  5,00 лв.
  • Коляно за ВиК инсталации
  • Материал: месинг и хром
  • Резба ЖЖ
  • Размер: 3/4"

   

  Хромираното месингово коляно 3/4" е висококачествен фитинг с полирано хром-никелово покритие, предназначен за водопроводни и други инсталации.

  Хромираните фитинги и удължители се отличават от другите поцинковани и месингови фитинги и компоненти за водопроводни и отоплителни системи с перфектното си полирано покритие. То им придава отличен и естетичен външен вид и ги прави подходящи за откритите части на водопроводните инсталации. Бляскавото хромирано покритие освен визуален ефект, придава на компонентите и антикорозионни свойства и устойчвост на различни вещества. Месинговите хромирани фитинги и хромираното коляно 3/4" имат висока химическа стабилност и запазват блясъка си много дълъг период. В това отношение полираното покритие на хромираното коляно 3/4" и другите компоненти е по-устойчиво от никеловото и сребърното покритие.

  Описание на хромираното коляно 3/4" с полирано покритие:

  Полираното коляно 3/4", както и останалите фитинги от серията се изработва от месинг, който преминава технологична обработка. Въхру готовия продукт се нанася висококачествено и прецизно хромирано покритие. Хромираното коляно 3/4" представлява водопроводен фитинг с двустранна женска резба. С колена се свързват две тръби или други фитинги под прав ъгъл. Полираното коляно 3/4" е много полезен фитинг, когато се налага да се правят чупки покрай ъгли и стени. И двата края на месинговото хромирано коляно са женски резби 3/4".

  Продукт ВиК
  Тръби и фитинги
  Свързване (мъжко/женско)
  ЖЖ
  Присъединителен размер (цолове)
  3/4"
  22 Артикула

  Хората, закупили този продукт, обикновено взимат и :

  8 продукта в същата категория:

  Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“.