×
  Редукция ВРН 3/4"х1/2" тежък модел-ds52698 - 1

  Редукция ВРН 3/4"х1/2" тежък модел

  • Присъединителни размери: 3/4"х1/2"
  • Тип: BPH
  • Вид: тежък модел
  • Материал: хромиран месинг
  ds52698
  2,50 лв.

   

  Редукция ВРН  е изработен от хромиран месинг с полирано хром-никелово покритие, предназначена за водопроводни и други инсталации. Присъединителни размери са 3/4"х1/2". Това е тежък модел редукция. 

  Хромираните фитинги и удължители притежават прецизно покритие от полиран хром, което ги отличава от другите модели поцинковани и месингови фитинги и компоненти, които участват в изграждането на водопроводни и отоплителни системи. Хромираното покритие създава естетична визия и красив огледален ефект на фитингите, затова тяхното основно приложение е в откритите части на водопроводните инсталации, при свързване на кранове, смесители, канелки и други. Бляскавото хромирано покритие освен визуален ефект, придава на компонентите и антикорозионни свойства и устойчивост на различни вещества. Месинговите хромирани фитинги и хромираното ВРН 3/4"х1/2" имат висока химическа стабилност и запазват блясъка си много дълъг период. В това отношение полираното покритие на хромираното ВРН 3/4"х1/2" и другите компоненти е по-устойчиво от никеловото и сребърното покритие.

  Хромираната редукция 1/2"х3/8", както и останалите фитинги от серията се изработва от месинг, който преминава технологична обработка. Върху готовият продукт се нанася висококачествено и прецизно хромирано покритие. Хромираното ВРН 3/4"х1/2" представлява редуктивен фитинг с по-голяма мъжка и по-малка женска резба, който се използва за редуциране на диаметъра на компонентите във водопроводната инсталация. Особеност при ВРН (вътрешно-редуктивен нипел) е, че двете резби са една в друга - по-малката женска резба е от вътрешната страна на фитинга, а мъжката е от външната.

  Продукт ВиК
  Тръби и фитинги
  Присъединителен размер (цолове)
  1/2"
  3/4"
  Цвят
  Сив
  Материал
  Месинг
  13 Артикула
  Продукта е добавен в любими