×
  Редукция ВРН 3/4"х3/8" тежък модел-1

  Редукция ВРН 3/4"х3/8" тежък модел

  ds52699
  3,80 лв.
  • Присъединителни размери: 3/4"х3/8"
  • Тип: BPH
  • Вид: тежък модел
  • Материал: хромиран месинг

   

  Редукция ВРН  е изработен от хромиран месинг с полирано хром-никелово покритие, предназначена за водопроводни и други инсталации. Присъединителни размери са 3/4"х3/8". Това е тежък модел редукция. 

  Хромираните фитинги и удължители притежават прецизно покритие от полиран хром, което ги отличава от другите модели поцинковани и месингови фитинги и компоненти, които участват в изграждането на водопроводни и отоплителни системи. Хромираното покритие създава естетична визия и красив огледален ефект на фитингите, затова тяхното основно приложение е в откритите части на водопроводните инсталации, при свързване на кранове, смесители, канелки и други. Бляскавото хромирано покритие освен визуален ефект, придава на компонентите и антикорозионни свойства и устойчивост на различни вещества. Месинговите хромирани фитинги и хромираното ВРН 3/4"х3/8" имат висока химическа стабилност и запазват блясъка си много дълъг период. В това отношение полираното покритие на хромираното ВРН 3/4"х3/8" и другите компоненти е по-устойчиво от никеловото и сребърното покритие.

  Хромираната редукция 3/4"х3/8", както и останалите фитинги от серията се изработва от месинг, който преминава технологична обработка. Върху готовият продукт се нанася висококачествено и прецизно хромирано покритие. Хромираното ВРН 3/4"х3/8" представлява редуктивен фитинг с по-голяма мъжка и по-малка женска резба, който се използва за редуциране на диаметъра на компонентите във водопроводната инсталация. Особеност при ВРН (вътрешно-редуктивен нипел) е, че двете резби са една в друга - по-малката женска резба е от вътрешната страна на фитинга, а мъжката е от външната.

  Продукт ВиК
  Тръби и фитинги
  Присъединителен размер (цолове)
  3/4"
  3/8"
  Цвят
  Сив
  Материал
  Месинг
  12 Артикула

  8 продукта в същата категория:

  Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“.