fbicon
×

Декор плочки, пана, фризове

Показване на 1-40 of 117 продукта

Създайте индивидуалност с декоративни плочки

 Фризовете, декор плочките и паната създават отличителен характер, индивидуален стил и изтънченост във всеки дом. С тяхна помощ лесно може да се придаде свеж, оригинален и модерен вид на всяко помещение. Имат впечатляващ дизайн и естествено допълват останалите интериорни решения в съответното помещение. Те са чудесен избор за хората, които са уверени в своя стил и не правят компромис с качеството. 

Дизайни на декоративните плочки

  Както и при останалите видове плочки, при декоративните съществува голямо разнообразие от дизайни, текстури и цветове. Мозайки, графики с листа, флорални мотиви, геометрични форми, орнаменти, красиви пейзажи са само част от предложенията за избор. Мозайковите декори и фризове са особено красиви и изящни и засилват усещането за естетика и стил.

Декоративни плочки с матирана или гланцирана повърхност

  Фризовете и декорите могат да бъдат релефни, лъскави или матирани. Гланцираните и семпли модели стоят много елегантно и стилно и допринасят за постигането на един фин завършек на помещението. Ако желаете да поставите акцент, то плочки с флорални или фигурални композиции, съчетани с ненатрапчиви цветове стенни плочки, са чудесно предложение.

Размери на декоративните плочки

  Размерите на фризовете могат да варират от 3x33 см до 8x50 см. При декор плочките и паната размерите варират от 8x8 см до 60x100 см. Компактните размери на плочките за декорация позволяват експерименти, които дават възможност да постигнете уникална визия с неповторимо излъчване.

Какви декоративни плочки предлага DS Home

В dshome.bg можете да откриете фризове, декори и пана на българския производител KAI, испанския Keros, турския BIEN и др., като някои от моделите са в серии със стенни облицовъчни плочки.

Поръчайте на ниски цени от онлайн магазин DS Home с бърза и безплатна доставка до магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.