×

Одеяла

Показване на 1-12 of 12 продукта

     Меки и пухкави, в свежи цветове и задържащи топлината на тялото – одеялата, които се предлагат днес на пазара, определено могат да изненадат потребителя. Освен през зимния период, тези завивки често влизат в употреба и през по-хладните есенни, пролетни или летни дни, затова наличието на одеяла у дома със сигурност е от полза. 

     Освен че осигуряват уют и комфорт при следобеден сън или гледане на филм от дивана, одеялата могат да служат и като разкошен декор, когато се използват за покривала на легла или кушетки. Едно одеялце може бързо да освежи старо кресло или да влее повече цвят в стаята. Може да послужи и като постелка за пикник или пък на плажа. 

     Памукът и плюшът се използват често за производство на одеяла. Те са трайни материали, които издържат на много пране и употреба. Памукът може да се използва самостоятелно или в комбинация със синтетични влакна (полиестер, акрил). Памучните одеяла придават мекота, имат дишащи свойства и не запарват.

     Меките поларени одеяла, изработени от полиестер, са леки и лесни за поддръжка. Едно от основните им предимства е, че след пране изсъхват много бързо. Те са изключително добро бюджетно решение.

     Кашмирените и сатенените одеяла са изключително меки и подходящи за декорация. Предлагат се и одеяла от бамбук, които се отличават с мекота, хипоалергенност, издръжливост, дишащи свойства.

     Добре познати са ни и вълнените пъстри или в натурални пастелни цветове одеяла, които осигуряват топлина и комфорт за тялото и душата. Те осигуряват добра изолация и позволяват на влагата да се изпарява.

     В dshome.bg ще откриете предимно поларени одеяла на българския производител Aglika. Те са обработени със специална антипилинг и антистатик технология. Произведени са с помощта на най-съвременната технология на кардиране на тъканите за кадифен и луксозен опип. 

     Моделите са с размери 100x150 см, 130x160 см, 150x200 см, 200x230 см. 

     Що се отнася до цвета обикновено се насочваме към такъв, който отговаря на цветовата палитра на останалата част от спалното бельо или съобразно обзавеждането. Или избираме одеяло с любимия на цвят.

     Сред предложенията в dshome.bg ще откриете одеяла с розов цвят, бордо или горчица. 

     Как да поддържаме поларените одеяла?

  • Перете в пералня на не повече от 30° с кратка центрофуга.
  • Не използвайте белина/друг избелващ продукт.
  • Използвайте сушилня на по-ниска температура.
  • Не гладете поларени одеяла.

     Разгледайте и нашите предложения за спално бельохавлиихалати, покривки.

Филтър
Цена
-
Марка
Материал
Цвят
Дължина см
Широчина см