fbicon
×

Аксесоари и консумативи за печки

Подобрете работата и удължете живота на вашата печка с нашата широка гама от аксесоари и консумативи. От кюнци и поставки за дърва до навеси за дърва и аксесоари за камини, ние имаме всичко необходимо, за да поддържате своя уред в оптимална форма и да осигурите ефективно отопление.

Кюнци

Намерете правилните кюнци за свързване на вашата печка към комина, гарантирайки правилното функциониране и безопасност. Ние предлагаме различни дължини и диаметри, изработени от висококачествени материали, за да паснат перфектно на вашата система за отопление.

Поставки за дърва

Поддържайте дървата си организирани и лесно достъпни с нашите здрави и издръжливи поставки за дърва. Тези основни аксесоари помагат за подобряване на ефективността на горене и улесняват зареждането на вашата печка или камина.

Навеси за дърва

Пазете дървата си сухи и добре организирани с нашите навеси за дърва. Тези водоустойчиви и издръжливи продукти предпазват дървата ви от влагата, което води до по-ефективно изгаряне и намалено образуване на сажди във вашата печка или камина.

Аксесоари за печки и камини

Допълнете вашата печка или камина със стилни и функционални аксесоари, като инструменти за почистване, защитни екрани и декоративни решетки. Тези елементи не само подобряват външния вид на вашия уред, но и подобряват неговата производителност и безопасност