fbicon
×

Кошове, легени, кофи

Показване на 1-40 of 78 продукта

     Кошовете за боклук са сред задължителните аксесоари за всяко домакинство. Обикновено се нуждаем от поне два – един за кухнята/трапезарията и един за санитарното помещение. Разбира се при желание могат да бъдат поставени кошове и в другите стаи в дома, като например работни помещения, за които са удачни кошовете за хартия. Съвременните модели кошове за боклук са все по-функционални, което улеснява максимално потребителя.

     Видове кошове за боклук

     Най-разпространени са пластмасовите кошове за боклук, като повечето модели са с капак. Особено практични са кошовете с педал или люлеещ капак, при които изхвърлянето на битови отпадъци е максимално улеснено. Пластмасовите кошове за боклук са практични, леки и удобни за употреба и почистване.

     Особено подходящи за мокрото помещение са иноксовите кошове за боклук (от неръждаема стомана). Предлагат се модели с подвижни вътрешни контейнери, с функция Softclose – за внимателно и безшумно спускане на капака и с повърхност, нечувствителна към пръстови отпечатъци.

     На пазара вече се предлагат и кошове за боклук със сензор, при които капакът се отваря автоматично благодарение на сензора за движение. Тези кошове са стабилни, предназначени за продължителна употреба и с ниска консумация на енергия. 

Има и модели за вграждане в шкаф, които се изтеглят, както и модели за окачване (например на вътрешната страна на вратичката на кухненски шкаф). Предлагат се и двойни контейнери и комплекти кошове за боклук, предназначени за разделно сметосъбиране, което е изключително полезно за опазване на природата.

     Размери на кошове за боклук в dshome.bg

  • 5 л
  • 6 л
  • 11 л
  • 12 л
  • 18 л
  • 30 л 
  • 50 л

     Предлаганите кошове за боклук са в най-разнообразни цветове и с различни апликации, със стилен и изчистен дизайн и се вписват лесно във всеки интериор, тъй като пасват на почти всеки тип мебели и обзавеждане. Със сигурност без тях трудно можем да поддържаме дома или офиса си изрядно чисти.

     В този раздел от продуктовата база на онлайн магазина dshome.bg ще откриете и множество кошове за пране, легени и кофи. Предлагаме пластмасови кошове за пране в различни цветове, сред които бял, оранжев, розов, червен, зелен, светлосин и тъмносин цвят, с вместимост 30 л и 35 л.

     В раздела ще откриете пластмасови кофи (с капак или без капак) с вместимости 10 л, 15 л и 18 литра, както и поцинковани кофи с вместимости 10 л, 12 л и 15 л. Пластмасовите кофи обикновено се използват за пренасяне на течности и хранителни стоки. Има и модели с овална форма и с цедка, които се използват при почистване. Намират и друго приложение – за съдържанието на боята при боядисване. 

     Поцинкованите кофи са устойчиви на атмосферни влияния и особено подходящи за външна употреба. Допълнително поцинкованото покритие ги предпазва от корозия. Намират широко приложение в дома, градината, ремонтните дейности, също така имат и разнообразно приложение в бита.

От dshome.bg можете да си закупите и еластични кофи с дръжки за строителни смеси с вместимости 15 л, 25, 42 и 56 л, както и строителни кофи с вместимост 12 л и 20 л.

В днешно време все по-рядко се прибягва към пране на ръка, но все пак е добре да разполагаме с леген у дома. Dshome.bg предлага пластмасови легени с вместимости 13 л, 18 л и 36 л. В търговската мрежа могат да бъдат открити и модели от неръждаема стомана. Легените са подходящи и при миене на прозорци, както и за разтваряне на препарати за почистване на подови настилки

Разгледайте и останалите предложения в категорията Домашни потреби. Предлагаме разнообразни кутии за съхранение, поставки за прибори, дъски за рязане, дъски за гладене, цедки, гевгири, фунии и др.